Interviu în exclusivitate cu Ian Ziering – actorul din serialul Beverly Hills 90210

Rechinii se întorc și sunt mai înfricoșători ca niciodată, pentru că pericolul lovește, de această dată, orașul New York! Premiera în România a filmului Uraganul rechinilor 2 (Sharknado 2: The Second One) va fi difuzată exclusiv de Universal Channel, la numai o zi de la premiera filmului în S.U.A., de pe 30 iulie 2014.

Ce ne poţi spune despre Uraganul rechinilor (Sharknado) 2? Ştim doar că acțiunea se petrece în New York, dar ce îl face diferit de prima parte?

Da, este plasat în New York, care este unul dintre cele mai furtunoase oraşe din lume. În film, personajul meu conduce atacul împotriva rechinilor ucigaşi.

Este mai sângros decât primul film?


Dacă e mai sângeros? Nu ştiu, nu am numărat cadavrele, nu ştiu sigur dacă e mai sângeros, dar clar are un scenariu mai ambiţios. Este un film mai mare, a fost mai greu de filmat, pentru că am lucrat în luna martie şi temperatura din New York era aproape de îngheţ, în multe zile erau aproape -17o C.

Aşa că asta a atras după sine o mulţime de provocări, pentru că în California sunt poate 15o când e frig, dar dacă lucrezi la -17o nici nu vezi bine, pentru că îţi îngheaţă faţa.

Ce părere ai avut când ai citit prima dată scenariul?

Păi, când am citit prima dată scenariul n-am crezut că filmul va fi realizat vreodată. M-am gândit că e... exact ce e: un SF cu buget redus. N-am prea avut încredere în el. Singurul motiv pentru care am acceptat rolul a fost pentru că sunt soţ şi tată şi trebuie să aduc bani în casă, deci l-am făcut pentru bani! Ca să-mi pot face cota pentru a beneficia de asigurarea de sănătate din partea sindicatului actorilor.
Când am vorbit cu soţia mea despre film, mi-a spus: „Trebuie să lucrezi!”; şi era început de ianuarie, aşa că aveam un an întreg în care puteam face alte roluri, dar aveam deja un copil, al doilea urma să se nască peste patru luni, era clar ce aveam de făcut. Sincer, nu am crezut că filmul va fi realizat vreodată, dar m-am înşelat, nu glumă! Acum vorbesc cu un grup întreg de jurnalişti din toată lumea despre un film de la care nimeni nu s-a aşteptat să facă ceea ce face! Pentru că nu vorbim doar despre o continuare, deja s-a dat unda verde pentru al treilea film!

Ce părere ai despre subiectul filmului?


Şi eu râd copios de film, la fel ca oricine altcineva, e un SF cu buget redus tipic.
Dar din cauza scenariului şi din cauza modului în care e produs, e de râs. Şi râd şi eu de el, ca toată lumea. Nu mă aştept să avem tehnologie de nivelul „Avatar”, dar îşi face foarte bine treaba. Şi când o ia pe arătură, râd bine. Când văd că cineva, căruia cu câteva scene mai înainte îi erau mâncate picioarele de un rechin, acum aleargă în fundal, e destul de amuzant!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod