Interviu în exclusivitate cu Ian Ziering – actorul din serialul Beverly Hills 90210


Cum te-ai înţeles cu Tara Reid la filmări? Dar cu Vivica A. Fox şi Kelly Osbourne, cum a fost să lucrezi cu aceste actriţe?

A fost minunat. Tara e grozavă, m-am distrat atât de mult cu ea, chiar e fantastică. Iar Vivica Fox aduce atât de multă credibilitate rolului, e o actriţă fantastică şi un adevărat star de cinema. Şi are un rol minunat, e iubita din liceu a personajului meu. Aşa că am avut multe scene cu Vivica şi a fost fantastic. Prin urmare am lucrat cu un grup de femei foarte puternice.

Kelly Osbourne ne-a distrat mult. A avut un rol mai mic, cameo, dar ne-a făcut pe toţi să râdem.

Cât de mult crezi că au contribuit la succesul filmului comentariile făcute de vedete pe marginea acestuia?

O, foarte mult. Când ai celebrităţi care vorbesc de bine despre orice, asta creşte interesul. Cred că asta ne-a ajutat foarte mult.

Despre Uraganul rechinilor 2 (Sharknado 2: The Second One)

În Uraganul rechinilor 2 (Sharknado 2: The Second One), care va putea fi urmărit la Universal Channel joi, 31 iulie, la ora 22:00, o furtună distrugătoare se abate asupra New York-ului, iar rechinii aduși de apele învolburate se dezlănțuie, atacând cu furie populația și locurile emblematice ale marelui oraș american.
În mijlocul furtunii, numai Fin (Ian Ziering) și April (Tara Reid) pot salva New York-ul.

Ian Ziering (Beverly Hills 90210) și Tara Reid (American Pie) își reiau rolurile din prima parte, iar lor li se vor alătura și alți actori, printre care Judah Friedlander (30 Rock), Mark McGrath (solistul trupei Sugar Ray), Kari Wuhrer (Sliders) și Vivica A. Fox (Kill Bill, Independence Day). De asemenea, vor mai apărea și Kelly Osbourne (Fashion Police), Judd Hirsch (Numb3rs) și Andy Dick (NewsRadio).

Ca și în cazul primei părți a filmului, și acesta este regizat de Anthony C.
Ferrante, iar scenariul este semnat, de asemenea, de Thunder Levin, care a scris și scenariul primei părți a peliculei pentru televiziune, care s-a bucurat de un mare succes în rețelele social media în iulie 2013.

Nu uitați: urmăriți-i pe Fin și April, care se luptă să salveze orașul New York în Uraganul rechinilor 2, ce va avea premiera exclusiv la Universal Channel pe 31 iulie 2014, la ora 22:00, la doar o zi de la premiera filmului în S.U.A.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod