Interviu în exclusivitate cu Ian Ziering – actorul din serialul Beverly Hills 90210



Crezi că social media va fi la fel de implicată în promovarea părţii a doua cum s-a întâmplat la primul film?

Cred că implicarea va fi şi mai mare. Asta pentru că atunci când s-a lansat primul film, a fost văzut doar în SUA. Apoi l-au dus şi în alte ţări şi am făcut promovare pentru el cinci luni de zile după aceea, cinci luni după premiera din SUA! Acum vom avea o premieră globală, întreaga lume va vedea Uraganul rechinilor 2 în aceeaşi zi, sau la câteva ore diferență.

Aşa că tehnicienii de la Twitter ar face bine să-şi pregătească hard drive-urile, pentru că numai în Statele Unite avem peste 5.000 de tweet-uri pe minut câteva ore bune pe zi. Acum, că reacţia va fi globală, vom vedea ceva mult mai mare. Cred că acest impact în social media vizavi de un film TV va fi ceva ce nu s-a mai văzut până acum.

Îţi vei continua cariera de mascul uns cu toate alifiile în cadrul trupei Chippendales?

(Râde) Ştii, ca actor, caut mereu moduri de a mă reinventa şi şansa de a dansa cu trupa Chippendales - care nu e celebră doar la noi, în SUA, ci în întreaga lume, unde au distrat milioane de oameni - mă flatează mult.
N-am mai fost până acum, cum spui tu, „un mascul uns cu toate alifiile”, aşa că e interensant să le schimb oamenilor impresia pe care o au despre mine. Când mă văd făcând lucruri diferite, le deschid un pic ochii în legătură cu ce sunt eu capabil să fac. E practic încă o deprindere pe care o am, pot să joc personaje sexy şi sper că o fac şi pe viitor.

Dar ţi-ai făcut planuri în legătură cu asta sau deocamdată e doar la nivel de idee?

Deocamdată nu am planuri... Vă vorbesc din Las Vegas, Nevada, unde lucrez cu trupa Chippendales până pe 20 iulie, vom avea şase săptămâni de spectacole la care s-au vândut toate biletele şi oamenii au venit din întreaga lume să vadă show-ul.
Şi le place la nebunie. Mie îmi place mult că am astfel şansa să-i cunosc pe oamenii aceştia: urcă pe scenă, ne pozăm împreună la final şi mă distrez ca într-o tabără. Şi în sală pot fi şi producători de la Hollywood, care poate văd astfel o altă faţă a mea, nu? Şi îşi spun „Poate să facă un rol mai fizic, să joace un personaj mai sexy”. Nu ştiu să-l joc doar pe Steve Sanders.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod