Interviu exclusiv cu Hatice Sendil, personajul feminin principal din „Dila“

Hatice Sendil interpreteaza personajul feminin din serialul cu acelasi nume, „Dila”, o femeie superba isi pierde sotul si inocenta, in mijlocul unei lupte intre doua familii puternice, si ramane sfasiata intre razbunare si o noua iubire. Din 20 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D, in fiecare luni si marti.

eva.ro: Cand v-ati descoperit vocatia pentru actorie?

Hatice Sendil: Cand eram mica, imitam personaje pe care le vedeam la televizor sau, cu ajutorul unui microfon, incercam sa cant, in fata oglinzii, piese care erau la moda si se difuzau la posturile muzicale. Nu prea aveam voce, dar perseveram. M-a atras scena dintotdeauna, am mers constant la spectacole cu parintii, dar nu mi-am facut vise ca as putea sa fiu vreodata actrita. Insa, culmea, prietenii de familie, cand veneau in vizita si ma admirau cum “mimam” in oglinda, imi spuneau ca am “stofa” de actrita.

Parintii m-au orientat catre o cariera “sigura”, iar mie mi s-a parut, cand am decis sa studiez Managementul Afacerilor, ca este o alegere matura si corecta.

Insa, de multe ori se intampla ca planurile pe care Universul le are pentru tine sa nu se potriveasca cu planurile tale.

Notorietatea care s-a creat in jurul numelui meu a suscitat atentia unor producatori de film si drumul meu a fost, dupa aceste concursuri de Miss, altfel decat mi-am imaginat eu si familia mea.

Ce ne puteti spune despre personajul pe care il interpretati in serialul de la Kanal D, „Dila"?

Personajul Dila m-a atras de cum am vazut scenariul. Am primit scenariul pe e-mail intr-o seara, tarziu, si nu l-am lasat pana nu l-am citit in intregime.

Dila este un personaj puternic, care declanseaza pasiuni si turbulente in jurul ei.
Este o femeie care traieste cu picioarele pe pamant si care infrunta prejudecati si cutume, iar in lupta pe care o da, caracterul ei devine tot mai puternic.

Dilei i se potriveste foarte bine dictonul: „Ce nu te omoara, te intareste”. Este o femeie moderna, cu principii solide.

20 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod