Gwyneth Paltrow nu se poate hrăni cu 29 de dolari pe săptămână

Actrița, care răspunsese unei provocări în scop caritativ, a recunoscut că nu a reușit să se hrănească cu 29 de dolari pe săptămână, echivalentul bonurilor alimentare primite de persoanele defavorizate din Statele Unite.
Vedeta din "Iron Man" și "Shakespeare in Love" în vârstă de 42 de ani fusese pusă la încercare de chef Mario Batali, care i-a cerut să cheltuiască doar această sumă, cu ocazia unei campanii caritative în favoarea Băncii alimentare din New York, transmite AFP, citată de Agerpres.

Actrița americană, care a scris cărți de rețete culinare, a cumpărat ouă, fasole, orez, tortillas, salată, o roșie, un avocado și șapte lămâi. "Totul m-a ținut patru zile și mi-era mare poftă de pui, legume proaspete și, ca să fie sinceră până la capăt, și de o jumătate de pachet de bomboane cu lemn dulce", a recunoscut ea joi pe blogul personal Goop.com.

Un american din șapte, adică 46 de milioane de persoane, primește de la guvern bonuri alimentare.

Vedeta, criticată pentru opțiunile sale alimentare nu prea consistente, a profitat de ocazie să dea rețete cu produsele cumpărate și să militeze pentru egalitatea salariilor femeilor și mamelor "care muncesc din greu să o poată scoate la capăt".



Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod