Interviu exclusiv cu Hatice Sendil, personajul feminin principal din „Dila“



V-au ajutat in cariera de actrita si premiile obtinute la concursurile internationale de frumusete?

Desigur! Initial, notorietatea mea s-a datorat participarii la consursurile de frumusete. Dar a trebuit sa demonstrez ca nu sunt doar un chip frumos si un trup cu dimensiuni perfecte. Pentru acest lucru, am luat cursuri de actorie si am muncit foarte mult pentru a ma perfectiona.

Sunteti o femeie foarte frumoasa. Ne puteti dezvalui cateva trucuri de frumusete pentru cititoarele eva.ro?

Va multumesc pentru compliment! Insa as vrea sa va spun ca in Turcia sunt foarte multe femei frumoase, dar care nu au avut sansa de a se face cunoscute.

Nu am niste „trucuri”, ci  niste reguli de viata sanatoasa pe care le respect.

In alimentatia mea predomina in proportie de 90% legumele si fructele. Beau multa apa plata si ceai – in jur de 2,5 litri zilnic.

Nu consum niciodata sucuri acidulate, ci numai din fructe stoarse proaspat, la micul dejun. In materie de ingrijire cosmetica, nu sunt o adepta a tratamentelor de infrumusetare scumpe. Si in aceasta privinta, consider ca ceea ce este natural este sanatos.

Anul trecut v-ati casatorit religios, dar s-a vehiculat in presa ca nu v-ati dorit o nunta extravaganta, ci mai degraba una simpla, iar accesul presei a fost limitat.
Este adevarat? De ce? De ce ati preferat sa purtati o rochie de mireasa simpla?


Cineva spunea ca simplitatea este forma adevaratei maretii. Am descoperit acest lucru cand viata mea in sine a devenit  destul de complicata- sunt des abordata pe strada, sunt urmarita de jurnalisti, am un program incarcat de filmare.

Din acest motiv, trebuie sa fac slalom prin agenda pentru a ma bucura de acele lucruri simple, dar esentiale, care ne fac viata cu adevarat frumoasa: o cina cu prietenii, un weekend de relaxare totala, un apus sau un rasarit pe malul marii.

Un buchet de flori de camp, oferit de persoana iubita, in timpul unei vacante la munte, este infinit mai pretios decat un buchet elegant de orhidee imperiale sau de trandafiri, cumparat de la o florarie de lux.

20 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod