Îndrăgostiți și aproape căsătoriți: Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day

Cele două vedete s-au logodit după o relație de trei ani, punctată de mai multe despărțiri și împăcări.

Informația neoficială a fost răspândită vineri pe conturile de Facebook ale unor fani care au observat că mama cântăreței a postat câteva capturi dintr-o înregistrare video făcută de Ziua Îndrăgostiților în care apăreau Katy Perry și Orlando Bloom. Artista apare plângând fericită în timp ce stă lângă un aranjament floral în formă de inimă.

O altă captură o arată pe Katy emoționată pe scenă, în timp ce Bloom îi spune ceva la microfon. Îmbrăcată într-o rochie roz realizată de Alessandra Rich, cântăreața purta pe deget ceea ce pare să fie inelul de logodnă, o bijuterie cu diamant în formă de floare.

Informația nu a fost confirmată oficial de reprezentanții celor două staruri, precizează Daily Mail.

Într-un interviu publicat de Paper Magazine în urmă cu doar două zile, Katy a spus că s-a maturizat în ultimii ani.

"Sunt foarte pragmatică și logică și mai puțin naivă cu unele lucruri... M-am măritat când aveam 25 de ani... acum am 34. A fost acum aproape 10 ani și nu cred că ideea unui om cu care să fiu toată viața era potrivită pentru mine atunci. Acum sunt altă persoană", a mărturisit ea.

Vedeta care a fost căsătorită cu Russell Brand a vorbit pentru W Magazine despre acest mariaj eșuat: "Mi-a plăcut. A fost o experiență nouă, amuzantă, interesantă. Îmi place cum sunt acum și cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod