În sfârșit, s-au hotărât: Ashton Kutcher și Demi Moore semnează actele de divorț

După negocieri îndelungate, actorii au ajuns la un acord privind termenii despărțirii, la doi ani de la despărțirea lor.

Finalmente, după doi ani de tergiversări, Demi Moore și Ashton Kutcher sunt gata să pună oficial capăt mariajului lor care a durat șase ani. Cei doi s-au despărțit în noiembrie 2011, iar de atunci au purtat mai multe rude de discuții asupra termenilor legali și au așteptat să intre în posesia mai multor documente pentru a îndeplini formalitățile care consfințeau practic divorțul. Totul este acum pregătit, iar săptămâna viitoare actorii vor iscăli actele.

"Ashton și Demi au semnat în sfârșit acordul lor de divorț. Ei vor înainta documentele tribunalului, care va încheia formal mariajul lor", a declarat o sursă citată de New York Post.

Cei doi actori par să să aibă acum o relație amicală, fiind fotografiați luna trecută la aeroportul internațional din Los Angeles, după o lungă perioadă de neînțelegeri pe tema partajului, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Au avut loc negocieri îndelungate între avocați asupra termenilor acordului financiar, în special pe tema a cât a primit el de la ea în timpul căsniciei. În cele din urmă, au ajuns la o înțelegere acceptabilă pentru amândoi", a adăugat sursa amintită.



Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, are o avere de 150 de milioane de dolari, dar a cerut să primească pensie alimentară de la fostul ei soț, o decizie considerată răutăcioasă, date fiind posibilitățile ei financiare.

Între timp, Ashton (35 de ani) nu mai este puștiul pe care actrița "l-a luat ca să-l crească". Cariera lui a înregistrat o ascensiune constantă, la fel și veniturile: Kutcher a câştigat 24 de milioane de dolari din mai 2011 până în mai 2012, devenind cel mai bine plătit actor din serialele de televiziune după ce în mai 2011 l-a înlocuit pe Charlie Sheen în rolul principal din "Two And A Half Men".



Starul a făcut și câteva investiții profitabile în mai multe companii din domeniul tehnologiei. La începutul acestei săptămâni, el a semnat proiectul unei tablete noi Lenovo, cu sistem de operare Android, în calitate de purtător de cuvânt și inginer de proiect, scrie Daily Mail.

Neînțelegerile care au punctat divorțul dintre Ashton Kutcher și Demi Moore au fost generate de lipsa unui contract prenupțial. Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar șase ani mai târziu, când s-au despărțit, Demi Moore putea, cel puțin teoretic, să primească la partaj și o parte din câștigurile fostului soț, dobândite de acesta în timpul căsniciei.

În actele de divorț, actrița a invocat ca motiv "diferendele ireconciliabile". Presa a scris, însă, că ruptura s-a produs pe 17 noiembrie 2011. Kutcher, cu 15 ani mai tânăr decât Demi Moore, şi-a înşelat soţia, chiar în ziua în care sărbătoreau şase ani de căsnicie, cu o chelneriţă care apoi a vorbit în presă despre noaptea lor toridă.



Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, graţie rolului din serialul "That '70s Show". Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă dintre cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005, notează Mediafax.



După despărțire, Ashton Kutcher a început o relație cu fosta colegă de platou Mila Kunis.



În schimb, Demi a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, fiind internată într-un centru de dezintoxicare, apoi şi-a regăsit zâmbetul alături de Peter Morton, tatăl unei alte cuceriri de-a ei, Harry Morton, în vârstă de 31 de ani. Surse din anturajul actriței au declarat recent că aceasta s-a săturat să mai aibă iubiți mai tineri decât ea.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod