În numele tatălui: Fata lui Paul Walker, omagiu emoţionant în memoria actorului

Paul Walker, un tătic fericit care n-a apucat să-şi crească fetiţa


Meadow trăieşte acum cu Rebecca după un acord de custodie încheiat de mama sa şi bunica din partea tatălui, Cheryl Walker.

Producătorii de la Hollywood vor realiza un al optulea film în cadrul francizei "Furios şi iute", care va fi lansat în cinematografe în aprilie 2017, prima peliculă din această serie fără Paul Walker.

Cel mai recent film din această serie, "Furios şi iute 7", a impresionat în box office-ul mondial, devenind pelicula care a ajuns cel mai repede în istoria cinematografiei mondiale la pragul de 1 miliard de dolari - în doar 17 zile după lansarea sa oficială, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cody Walker, unul dintre fraţii mai tineri ai actorului Paul Walker, i-a impresionat pe producătorii lungmetrajului "Fast & Furious 7", iar aceştia au decis să îl distribuie pe fratele mai tânăr al lui Paul Walker în viitoarele filme din această franciză de succes.

Cody, în vârstă de 25 de ani, a preluat rolul interpretat de fratele său, apărând ca o dublură a acestuia, pentru ca producătorii să poată să finalizeze mai multe scene importante din film.

Înainte de "Furious şi iute 7", precedentele filme din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker şi Vin Diesel în rolurile principale, au obţinut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liviu pe 24 Iun 2015, 08:59
    R.I.P. Paul Walker

    Odihneste-te in pace, Paulie! Ai reusit sa fii unic in marea de mediocritate si fanfaronada de la Hollywood si astfel ti-ai castigat fani adevarati, trainici, nu de conjunctura. Accidentul acela a fost o turnura sadica a sortilor, dar mai bine sa ne gandim ca a avut Dumnezeu nevoie de tine acolo sus... Totusi, te rog sa revii pe Pamant cat de curand sub forma umana si sa faci din nou lumea sa se simta bine, ai avut un dar fantastic si o naturalete dezarmanta. Pace, omule!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod