În numele tatălui: Fata lui Paul Walker, omagiu emoţionant în memoria actorului

Meadow avea doar 15 ani când starul din seria "Fast & Furious" a decedat într-un accident auto, în 2013. De Ziua Tatălui, ea a publicat pe Instagram o fotografie specială.

Paul Walker şi Roger Rodas, fost pilot de curse şi vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Walker a lăsat în urmă o fiică, Meadow, care acum are 16 ani şi îi simte enorm lipsa.

Duminică, de Ziua Tătălui, adolescenta a postat pe Instagram o imagine de suflet, cu ea pe vremea când era bebeluş, îmbrăţişând gâtul părintelui său, care o săruta fericit.

"Happy Father's Day", a scris Meadow lângă fotografia care a primit peste 94.000 de like-uri pe Instagram.

La începutul acestui an, ea a mai publicat o imagine în care ea zâmbea, cu ochii închişi, alături de tatăl său.

Meadow a trăit alături de Paul Walker în ultimii lui doi ani de viaţă, după ce el a decis să se implice mai mult în viaţa ei, declanşând demersurile legale pentru obţinerea custodiei.
Presa a scris atunci că mama lui Meadow, Rebecca Soteros, ar fi pretins o parte substanţială din averea starului, estimată la 25 de milioane de dolari, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liviu pe 24 Iun 2015, 08:59
    R.I.P. Paul Walker

    Odihneste-te in pace, Paulie! Ai reusit sa fii unic in marea de mediocritate si fanfaronada de la Hollywood si astfel ti-ai castigat fani adevarati, trainici, nu de conjunctura. Accidentul acela a fost o turnura sadica a sortilor, dar mai bine sa ne gandim ca a avut Dumnezeu nevoie de tine acolo sus... Totusi, te rog sa revii pe Pamant cat de curand sub forma umana si sa faci din nou lumea sa se simta bine, ai avut un dar fantastic si o naturalete dezarmanta. Pace, omule!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod