Împreună la bine și la greu: Pink a trecut printr-o operație de șold, la două luni după ce soțul ei s-a operat la coloană

Vedeta i-a mulțumit soțului său că a îngrijit-o după o operație dificilă la șold.
Pink a dezvăluit pe Instagram că a trecut printr-o perioadă dificilă de recuperare în urma unei operații la șold, iar soțul său, Carey Hart, i-a fost mereu alături.

Citește și: Iubire nemuritoare. Iman, soția regretatului David Bowie, spune că nu se va mai căsători niciodată: „El este soțul meu”


Cântăreața în vârstă de 42 de ani a scris într-o postare pe Instagram că în ultimele șapte zile a trecut prin momente extrem de dificile, după o operație la șold, spunând că procesul de vindecare a fost „brutal”.


„Salutare, lume! Așa arată nouă ore de somn și îmbrățișări din partea copiilor mei la șapte zile după operația de șold”, a scris ea în postarea în care a adăugat o imagine în care apare zâmbind. Starul le-a mulțumit „tuturor celor din cadrul Clinicii Steadman și doctorului Philippon” pentru că au avut grijă de ea.

Pink, care este deținătoarea a trei premii Grammy, i-a mulțumit și soțului său, motociclistul Carey Hart, pentru că a ajutat-o să treacă prin prima și cea mai dificilă parte a recuperării.

„A fost o săptămână brutală, plină de lacrimi, medicamente pentru durere și depresie, ulcer cauzat de medicamente și episoade de febră, dar @hartluck al meu (n.
red. soțul său) m-a ajutat să trec peste. (Nimeni nu se reface mai repede după o operație ca el, parcă nu e real). Mi-a adus cafea la duș, mi-a cărat peste tot aparatul CPM (n. red. mișcare continuă pasivă) de 45 de kilograme, mi-a șters lacrimile, mi-a făcut terci de ovăz, mi-a organizat medicația, mi-a adus încărcatorul de telefon, a băgat în priză aparatele de compresie, mi-a luat temperatura, a făcut patul și m-a încurajat”, a scris artista pe Instagram.

Cântăreața a mai dezvăluit că experiența dificilă prin care a trecut a învățat-o că este în regulă să ceri ajutor și să accepți ajutorul celorlalți.

„Viața îți amintește mereu că momentele dificile sunt de fapt pauze și oportunități de a te reechilibra și a număra lucrurile pentru care trebuie să fii recunoscător”, a scris Pink.
„Eu învăț darul de a accepta ajutor”, a adăugat vedeta.

Deși nu este clar de ce a trecut Pink printr-o operație de șold, intervenția sa se numără printre numeroasele probleme de sănătate cu care familia ei s-a confruntat în ultima perioadă. În luna august, soțul ei a trecut printr-o operație la umăr. El a intrat iar în sala de operație în septembrie, pentru înlocuirea unui disc în zona lombară a coloanei vertebrale.


„Fiul meu, Jameson, a pus-o pe mama să-mi aducă acest leneș care să-mi țină companie cât timp stau în spital”, a scris Hart într-o postare pe Instagram în care apare pe patul de spital cu o jucărie de pluș în brațe. El i-a mulțumit soției sale că a avut grijă de el. „Și un mulțumesc special pentru uimitoarea mea soție/asistentă care a avut grijă de mine cât timp am trecut prin toate acestea.
Te iubesc!”, a adăugat soțul vedetei.

La începutul acestui an, cântăreața a dezvăluit că a crezut că o să moară și și-a rescris testamentul, după ce ea și fiul său, Jameson, de patru ani, s-au infectat cu coronavirus și au fost într-o stare gravă.

„M-am speriat foarte, foarte tare și a fost foarte rău. Ca părinte te gândești ce le lași copiilor tăi. M-am gândit 'Ce i-am învățat? Se vor descurca în această lume?'”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Heart FM din luna mai.

Pink și Carey Hart s-au întâlnit prima dată în anul 2001, la X Games, și au împreună doi copii: o fiică pe nume Willow Sage, în vârstă de zece ani, și un fiu pe nume Jameson, de patru ani.

Foto: Hepta; Instagram/pink; Instagram/careyhart
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod