Imagini cu vedete așa cum nu le-ai mai văzut niciodată! Fotografii scoase de la naftalină

Angelina Jolie visătoare, Brad Pitt tânăr și neliniștit, cu plete și barbă, sau poate prima fotografie apărută cu Jennifer Aniston și Brad Pitt ca un cuplu … Aceste fotografii rare ne arată altă față a vedetelor pe care le iubim.
Cu toții avem o mulțime de oameni pe care-i admirăm și care ne-au influențat cursul vieții într-un fel sau altul. Fie că este vorba despre familie, prieteni sau, pur și simplu, necunoscuți pe care-i admirăm pentru ceea ce fac. Aici vorbim despre actorii care interpretează impecabil rolurile lor sau cântăreții care ne ating la suflet cu compozițiile lor geniale, însă adesea uităm că și ei au fost la rândul lor oameni obișnuiți ca noi. 

Un cont de Instagram numit Velvet Coke ne aduc celebritățile mai aproape de noi, postând fotografii rare din viața lor intimă.
Și este foarte ciudat să-i vezi pe toți cei pe care-i admiri în ipostaze noi surprinse în tinerețe. 

Poate că nu i-ai văzut niciodată pe Michael Jackson și Paul McCartney spălând vasele împreună. Sau o mulțime de alte vedete despre care nici nu îți imaginai că au format un cuplu sau că drumurile lor s-au intersectat la un moment dat. 

Descoperă câteva imagini cu vedete așa cum nu le-ai mai văzut!

25 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod