Hollywood: Liam Neeson, drama starului din "Taken". Află-i povestea tristă!

Viaţa vedetelor este departe de a fi perfectă. Multe dintre poveştile starurilor prezintă adevărate tragedii. Liam Neeson face parte dintre celebrităţile care au avut de înfruntat adevărate drame.

Starul din "Taken" a făcut în urmă cu câteva zile dezvăluiri emoţionante în emisiunea "60 minutes", prezentată de Anderson Cooper. Liam Neeson a mărturisit că, deşi au trecut cinci ani de la accident, încă nu a trecut peste suferinţa provocată de moartea soţiei sale. Actriţa Natasha Richardson, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, s-a stins din viaţă în urma unui accident grav de ski petrecut în Quebec, Canada.

Starul în vârstă de 61 de ani a plâns în direct când şi-a amintit de momentele grele prin care a trecut după ce medicii l-au anunţat că soţia sa a intrat în moarte cerebrală şi că nu se mai putea face nimic pentru salvarea ei.



Deşi au trecut cinci ani de la accident, actorul a povestit cu lacrimi în ochi că încă o aşteaptă acasă, să intre pe uşă. "Nu am acceptat pe deplin moartea ei. Am momente când mă aştept să o văd intrând pe uşă, după atâţia ani", a povestit starul, citat de Daily Mail. Actorul a recunoscut că a fost puternic afectat de decesul partenerei sale şi că încă are momente când durerea îl copleşeşte.


Liam Neeson alături de mama soţiei sale, Vanessa Regrave, la mormântul actriţei

Natasha Richardson s-a stins din viaţă pe 18 martie 2009, la câteva zile după ce a intrat în moarte cerebrală.

Familia actriţei a decis să-i doneze organele pentru a ajuta alţi oameni aflaţi în suferinţă. "Am donat trei organe, astfel că ea continuă să trăiască prin persoanele pe care le-a ajutat. Inima, ficatul şi rinichii. Cred că ar fi mulţumită dacă ar ştii că a ajutat alţi oameni," a declarat Neeson.

"Noi doi am făcut o înţelegere. Dacă unul dintre noi va ajunge să fie ţinut în viaţă doar de aparate, nu vom lungi agonia şi vom renunţa. I-am respectat dorinţa. M-am dus la ea, i-am spus încă o dată că o iubesc şi i-am explicat <<Iubito, nu îţi vei mai reveni din asta pentru că te-ai lovit grav la cap," a continuat actorul.



Liam Neeson a fost căsătorit timp de 15 ani cu actriţa Natasha Richardson, cu care are doi copii.

Cei doi s-au îndrăgostit în 1993, moment în care Natacha Richardson era căsătorită cu producătorul britanic Robert Fox, de care a divorţat mai târziu pentru a se căsători cu Liam Neeson. În anul 1994, starul a jucat alături de soţia sa şi de Jodie Foster în filmul "Nell".

Liam Neeson a cunoscut celebritatea cu rolul din seria filmelor "Taken". La sfârşitul lunii februarie, românii îl pot vedea într-un nou thriller, "Non-Stop". Pelicula va debuta în cinematografele din Romania în 28 februarie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod