Cristina Rus a născut o fetiță

Cântăreața a adus pe lume, luni dimineaţă, la ora 10:00, cel de-al doilea copil al ei. Solista a fost conştientă pe durata operaţiei de cezariană.
Fetița, care se va numi Cristina Maria, a avut la naştere 3,730 kilograme, 53 de centimetri şi a fost notată de către medici cu nota 9 APGAR, pentru că s-a născut prin cezariană.

"Am născut astăzi la 10:00 la la Clinică Medlife Griviţa. Suntem bine amândouă şi deja am hrănit-o pe cea mică. Totul a decurs rapid, foarte uşor şi la timp, aşa cum au programat medicii. A fost ceva dumnezeiesc. Comparativ cu dată trecută, când am născut băieţelul şi am dormit şi nu am ştiut nimic, de acesta dată, am fost trează în timpul cezarianei şi am asistat la tot.
Sentimentele sunt copleşitoare!",
a declarat Cristina Rus pentru WOWbiz.ro.

"Între timp am şi alăptat. Mi-a fost dor de senzaţia acesta, de sentimentele care te năpădesc când îţi ţii nou născutul pentru prima oară la piept. E ceva mai presus de toate! Nu am putut să dorm sau să închid ochii, deşi au trecut şase ore de la intervenţie. Soţul meu a asistat la naştere, iar o altă persoană a fost în interior şi a filmat naşterea fetiţei mele. O să mă externez joi", a mai spus vedeta.

Cristina Rus şi Dragoş Bîlteanu s-au căsătorit pe 31 mai 2009.
Cei doi mai au un băiețel, Dragoş Jr, care va împlini în curând patru ani.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod