Noua tigaie Dry Cooker Trilogy, un produs revoluţionar pentru gătitul sănătos şi rapid

Trilogy vine în întâmpinarea tendinţei generale de adoptare a gătitului sănătos şi alimentaţiei raţionale, fiind instrumentul ideal pentru cele mai gustoase reţete. Dry cooker este recunoscut de toate gospodinele din România. La sugestia clienţilor, Dry Cooker Trilogy a fost creeat cu o suprafaţă de gătit mai mare şi o performanţă termică superioară. În plus, datorită designului ce permite o circulaţie mai bună a aerului cald, oferă o gătire mai rapidă.

Secretul noii tigăii Dry Cooker Trilogy este designul unic patentat. Are trei coloane perforate încălzite din laterale. Aerul fierbinte intră şi circulă în tigaie -  mâncarea este gătită repede, bine şi uniform, fără ulei, păstrându-şi astfel nutrienţii, atât de necesari organismului nostru. Alimentele nu se lipesc şi aveţi posibilitatea de a găti şi la cuptor datorită mânerului detaşabil  şi, ulterior, vă veţi bucura de o curăţare uşoară a vasului în care aţi gătit.

Pe lângă faptul că Dry Cooker Trilogy aduce un plus de savoare şi sănătate în bucătăria dumneavoastră, ingenuozitatea suportului special pentru ustensile – forma specială a mânerului şi capacul termorezistent – va fi de mare ajutor atunci când gătiţi.


Tigaia Dry Cooker Trilogy a fost creată special pentru un stil de viaţă sănătos şi gustos!

Înființat în 1992, Studio Moderna este lider de piață și cel mai mare retailer multi-channel din Europa, cu vânzări sub brandurile proprii extinse în Estul Îndepărtat, Europa, America de Nord și Sud și Australia, înglobând vânzări prin TV, online, retail și comerț cu amănuntul.

www.studio-moderna.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod