Hollywood: defecte de vedete

Cine a spus că vedetele sunt perfecte? Multe dintre ele au nasul prea mare, altele au trei sfârcuri, iar unele au urechi clăpăuge. Dar ştiu foarte bine cum să-şi transforme aceste defecte în atuuri, adoptând o atitudine pozitivă, super sexy, câştigând astfel admiraţia a milioane de fani. Află mai multe despre vedetele de la Holywood cu defecte, dar totuşi perfecte.
28 Ianuarie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • milore pe 8 Sep 2011, 19:07
    :)

    daca o vedeta isi lasa nasul de la natura (carn, mare sau oricum altfel decat,,perfect"), iar prin nas ma refer la orice alta parte mai mult sau mai putin vizibila a corpului , se gasesc 1000 care sa nu le angajeze si inca vreo 5 miliarde care sa le arate cu degetul ...pe cealalta parte, daca isi fac vreo ,,,retusare" si se afla, povestea cu cele 5 miliarde se repeta, dar macar nu si cu cei 1000 care sa le angajeze...de aceea si spuneam...si nu ca as tine partea cuiva (ma repet, nimeni nu e perfect)...priviti-va cu sinceritate si ganditi-va daca nu ati face la fel daca ati fi in pielea acestor personaje...ba chiar la nivel ,,local" daca nu faceti chiar voi insiva alterari ale ,,frumusetii naturale" cu resursele proprii : machiaj, tunsori, coafuri, privit frumos la aparatul foto : ,,zambeste frumos", ,,priveste gales"... Iar despre Megan Fox trebuie numaidecat sa zic....cine ,Doamne ma iarta, ar fi pomenit vreodata de ea daca nu ar fi fost ,,the sexiest woman in the world" (premiu pe care l-a obtinut ea, nu pe care i l-am atribuit eu) ? Da, multe dintre ele (vedetele) sunt superficiale si de multe ori exagerate si proaste exemple, dar sunt asa pt ca asta se asteapta de la ele tocmai prin noi, ,,privitorii". Desi cel 2 interventii ale mele par a fi predici ale unei bunicute cicalitoare,( am 32 de ani ;) si nu sunt urata :P)...sper sa reusesc sa transmit o idee : copiii nostri invata de la noi, daca noi suntem intoleranti si mult prea dispusi sa aruncam cu pietre in semeni, la fel vor face si ei...si nu vor discerne ideea pe care o intentionam ci pe aceea pe care o exprimam (intoleranta, xenofobie, rasism etc). Umile scuze pt mesajul muuult prea lung...promit ca nu se va mai repeta :)

    0
    0

  • Jessica pe 1 Sep 2011, 13:46
    Defectele vedetelor

    Halle Berry are operatie la nas,iar Megan Fox aproape ca si-a reconstruit fata:operatie la nas,botox,silicoane,si-a refacut dantura,iar mai nou si-a marit si pometii...asa ca astea nu sunt frumuseti naturale.Nu stiu cate operatii,o tona de machiaj,mult fotoshop si toata lumea arata bine :)

    1
    0

  • milore pe 23 Aug 2011, 16:40
    replica

    nu am inteles si nici nu voi intelege vreodata nevoia asta de a arata cu degetul pe ceilalti...oameni buni, invatati sa priviti cu bunavointa pe cei din jurul vostru...nimeni nu e mi presus de nimeni..toti avem defecte si calitati...sasha_24 - ,,asta", cum o numesti tu pe barbra streisand - e un exemplu pt orice femeie, nu s-a nascut nici in puf si nu a facut nici apel la ,,frumusetea" ei si totusi e una dintre cele mai apreciate actrite si cantarete...ca sa nu mai spun si filantroapa...penelope cruz - are atitudine, are sarm si chiar cred ca e frumoasa intr-un mod natural, ca sa nu mai spun ca face cinste tarii din care provine ...nu un nas sau gura perfecte, ochii albastri sau corpul de fotomodel (aici incluzand si buricul intact si numarul corespunzator de degete) dau valoare unui om...sau...daca e cineva aici care poate sa combata aceste personalitati mentionate cu calitatile proprii, ,,superioare"...sunt dispusa cu toata umilinta sa-mi retrag afirmatiile ...! :)

    4
    0

  • Ruxandra pe 24 Iun 2011, 14:57
    Selena Gomez

    Cautatii Selenei un defect.Sunt chiar super curioasa care ar fi acela.O admir pentru frumusetea ei naturala .Este frumoasa si cu dar si fara machias si arata chiar bine .De aceea sunt suuuuper curioasa sa vad vreun simplu defect. :)

    0
    4

  • sasha24 pe 21 Mai 2011, 17:10
    barbara streisand

    asta e urata tare :-s pe langa faptul ca are nasul imens, buzele sunt de asemenea pierdute in "decor".

    2
    6

  • anka_ono88 pe 19 Mai 2011, 11:04
    :))

    deci cum se spune machiajul schimba oameni, chiar daca sunt vedete.....doar trebuie sa arate bine nu...

    3
    1

  • your daddy pe 11 Mai 2011, 16:24
    Jessica Parker

    Intr`adevar atitudinea o avantajeaza pe Jessica ..in rest muma padurii

    3
    4

  • andree pe 8 Apr 2011, 04:23
    pentru Wera

    http://www.google.com/search?q=penelope+cruz&hl=en&prmd=ivnsuol&source=lnms&tbm=isch&ei=8GKeTZCCLcq80QHTrYSDBQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBMQ_AUoAQ&biw=1280&bih=711 trage cu ochiul aici si daca tot insisti ca e urata fugi la oftalmolog repejor :P

    6
    2

  • iulia+ytza pe 10 Mar 2011, 20:00
    :X:X

    si eu am un al treilea sfarc.....e micutz rau mie imi place kas'unicata :X te iubesc barbatu meu ytza

    6
    10

  • Diana pe 17 Feb 2011, 16:17
    Penelope Cryz

    Mama draga ce urita e iar trebui un pic de machiaj.

    3
    11

  • Tatiana pe 29 Ian 2011, 20:46
    :)

    si despre ellen pompeo s-a spus ca are 6 degete la picioare :)

    5
    7

  • wera pe 29 Ian 2011, 11:48
    ????

    Penelope Cruz ''o frumusete rarisima'' pe naiba, e chiar uratica fara machiaj, in unele filme e urata de-a binelea...

    11
    20

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod