Hollywood: 6 vedete care au slăbit peste noapte

După multe încercări şi multe nereuşite, unele vedete de la Hollywood reuşesc să şocheze o lume întreagă când îşi fac apariţia mai slabe cu până la 30 de kilograme! Dietele drastice şi sportul intens le ajută pe staruri să scape de kilogramele de grăsime. Iată câteva dintre ele care au slăbit miraculor, într-un timp destul de scurt:
1 din 7

Jessica Simpson

Cântăreaţa Jessica Simpson se pregăteşte de nuntă şi asta a determinat-o să facă schimbări drastice în dietă şi în stilul său de viaţa. Jessica se antrenează câte 75 de minute, de patru ori pe săptămână cu Tracy Anderson, un adevărat guru în ceea ce priveşte fitnessul, în Statele Unite. Rezultatele se văd deja! Vedeta a slăbit foarte mult, în numai o lună.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anka pe 26 Aug 2011, 21:23
    waw

    hm.. in special 50 cent imi place mai mult cu acele 20 kg in plus, la intial)) barbat fumos, dar nu anorexicul din foto nr 2 ))

    0
    0

  • catai_22 pe 29 Mar 2011, 12:34
    John Goodman

    La varsta lui e de invidiat ca a reusit.

    0
    0

  • alexandra pe 29 Mar 2011, 10:35
    forme de invidiat?

    da, au slabit 20 kg, dar multe sunt departe de a avea forme de invidiat, imi pare rau. la noi, cel putin, majoritatea, chiar si slabe, nu ar fi slabe, ci potrivite, cel mult. in poza din dreapta Missy Eliott nu mi se pare slaba, ci mai slaba decat era. La fel si Kelly Osbourne si John Goodman sau Jennifer Hudson. Au slabit la talie, dar bratele, picioarele nu sunt suple.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod