Hannah Montana a luat-o razna: Miley Cyrus a pozat din nou goală. Noroc cu Photoshop!

de Daniel Dumitrescu, 24 Iulie 2015

Vedeta a făcut iarăşi câteva poze deocheate. Ea s-a lăsat fotografiată de o prietenă, apoi a editat imaginile şi le-a postat pe Instagram.

Aveaţi impresia că Miley Cyrus a făcut toate prostiile posibile până acum? Corect, era doar o impresie. Nu mai trece nicio lună fără ca vedeta în vârstă de 22 de ani să nu se dea în stambă, în încercarea disperată deja de a se remarca prin ceva. Şi în ultima vreme acest ceva are legătură cu dezbrăcatul.

Ultima ei ispravă din această categorie a fost să se întindă pe o plajă, complet goală, lăsându-se fotografiată de o prietenă, în timp ce stă cu picioarele desfăcute şi cu ţigara într-o mână. O imagine care ei i s-a părut foarte amuzantă, din moment ce a cenzurat strategic zonele intime cu câteva efecte de prelucrare foto înainte de a o posta pe Instagram, dar totodată şi o poză realistă a halului în care a ajuns şi se complace acum fosta vedetă Disney.

Mai târziu, ea a pozat topless înainte de urca în maşină. Pe Instagram, fotografia a apărut cu două emoji puse peste sâni. Vedeta şi-a etalat colecţia de tatuaje, care include cuvintele "Bad" şi "Karma".

Cunoscută ca un cal breaz pentru apariţiile ei la limita dintre provocare şi grotesc, Miley Cyrus ştie foarte bine care este marja de deranj pe care şi-o poate permite, astfel încât să nu fie acuzată de promovarea pornografiei, astfel că a devenit expertă în mascarea detaliilor, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • P.H.M.van de Kletersteeg pe 24 Iul 2015, 19:55
  nude

  Whory as usual.

  0
  0

 • daniel pe 24 Iul 2015, 18:59
  Hai sa-i judecam pe altii, ca noi suntem grozavi.

  Orice femeie are dreptul de a aleage ce vrea sa faca cu trupul sau (fara a cere parea unor ''judecatori'' de ocazie). Cu ce ii afecteaza pe unii fotografiile ei - nu inteleg. Daca nu iti plac nu te uita. O fotografie nud nu te face curva.

  1
  2

 • Cornel pe 24 Iul 2015, 12:33
  Miley Cyrus

  Prostia si lipsa oricarui talent te fac mare vedeta, dar numai cu ajutorul unor altor prosti si lipsiti de orice har care lucreaza in presa scrisa sau TV. CE mai "vedete"avem si noi la Acces direct, Maruta, Capatos, Can-can si multe altele!

  13
  1

 • ome pe 24 Iul 2015, 11:57
  hannah

  Urmeaza sa o gaseasca lata pe undeva

  8
  2

 • clujean pe 24 Iul 2015, 08:38
  "hal" ???

  In ce "hal" a ajuns ? Fura, se drogheaza, se prostitueaza ? Si alte, multe, vedete feminine fac chestii de astea, fara sa fie atatea valuri.

  10
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod