Hannah Montana a luat-o razna: Miley Cyrus a pozat din nou goală. Noroc cu Photoshop!

Miley Cyrus pozează topless, ori de câte ori are ocazia. Iar ocazia apare cam des...


De când s-a anunţat oficial că ea va prezenta gala premiilor MTV VMA din acest an, Miley Cyrus face eforturi susţinute pentru a se menţine în centrul atenţiei. Aşa că a mai pus pe Instagram o poză care o caracterizează, în care o prietenă o epilează cu ceară la subraţ. De data asta, Miley, care niciodată nu s-a ferit să-şi arate corpul, a apărut îmbrăcată. O "scăpare" neaşteptată şi greu de înţeles...

Miley Cyrus a fost aleasă să prezinte gala MTV Video Music Awards (VMA) 2015, la doi ani după ce a şocat publicul şi telespectatorii americani prin intermediul unui nou stil de dans cu mişcări lascive - denumit "twerking" -, la ediţia din 2013 a evenimentului. Într-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, tânăra artistă pop americană a ataşat o fotografie care o prezintă într-o ţinută fantezistă de culoare verde, însoţită de următorul mesaj: "MTV nu mă lasă să cânt pe scenă. Aşadar, anul acesta voi prezenta gala VMA".

Postul MTV a confirmat această informaţie şi a distribuit fotografia cu Miley Cyrus pe Twitter, fără a prelua însă şi mesajul ironic al artistei americane în vârstă de 22 de ani, relatează Mediafax.

Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale, notează agenţia citată.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iulie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • P.H.M.van de Kletersteeg pe 24 Iul 2015, 19:55
    nude

    Whory as usual.

    0
    0

  • daniel pe 24 Iul 2015, 18:59
    Hai sa-i judecam pe altii, ca noi suntem grozavi.

    Orice femeie are dreptul de a aleage ce vrea sa faca cu trupul sau (fara a cere parea unor ''judecatori'' de ocazie). Cu ce ii afecteaza pe unii fotografiile ei - nu inteleg. Daca nu iti plac nu te uita. O fotografie nud nu te face curva.

    1
    2

  • Cornel pe 24 Iul 2015, 12:33
    Miley Cyrus

    Prostia si lipsa oricarui talent te fac mare vedeta, dar numai cu ajutorul unor altor prosti si lipsiti de orice har care lucreaza in presa scrisa sau TV. CE mai "vedete"avem si noi la Acces direct, Maruta, Capatos, Can-can si multe altele!

    13
    1

  • ome pe 24 Iul 2015, 11:57
    hannah

    Urmeaza sa o gaseasca lata pe undeva

    8
    2

  • clujean pe 24 Iul 2015, 08:38
    "hal" ???

    In ce "hal" a ajuns ? Fura, se drogheaza, se prostitueaza ? Si alte, multe, vedete feminine fac chestii de astea, fara sa fie atatea valuri.

    10
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod