Gwyneth Paltrow și Kate Hudson despre cel mai prost sărut de care au avut parte într-un film: „Parcă îl sărutam pe fratele meu“

Prietenele au multe în comun. Gwyneth Paltrow și Kate Hudson au vorbit despre o experiență pe care amândouă au trăit-o pe platourile de filmare: cel mai prost sărut de care au avut parte.

Cele două vedete s-au amuzat amintindu-și de bărbații celebri cu care s-au sărutat pe platourile de filmare. Ele au discutat despre acest subiect marți, în podcast-ul găzduit de platforma Goop a actriței Gwyneth Paltrow.

Când Gwyneth a întrebat-o pe Kate care a fost cel mai bun sărut de la filmări, aceasta i-a răspuns care a fost cel mai prost: "Sincer, cred că nu am avut parte de cele mai bune săruturi. Cred că ar fi trebuit să le primesc pe cele mai bune", a spus ea.

Kate Hudson (41 de ani) l-a menționat imediat pe Matthew McConaughey, cu care a făcut pereche în două filme, "Fool’s Gold" (2008) și "How To Lose A Guy In 10 Days" (2003).

"De fiecare dată când îl sărutam pe McConaughey se întâmpla câte ceva, îi curgea nasul sau bătea vântul", a povestit Hudson. "Exact când trebuia să ne sărutăm, la sfârșitul lui <<Fool’s Gold>>, după prăbușirea avionului, el avea muci pe toată fața!", a continuat actrița, făcând un zgomot dizgrațios în timp ce râdea.

La rândul său, Gwyneth Paltrow (48 de ani) l-a nominalizat pe Robert Downey Jr: "Când îl sărutam pe Robert mă gândeam: <<Cred că e o glumă, parcă l-aș săruta pe fratele meu>>", a mărturisit ea.



Gwyneth și Robert Downey Jr au jucat în șapte filme, printre care se numără și trilogiile "Iron Man" și "Avengers".



În schimb, ea și-a amintit și de un actor care i-a oferit un sărut pe cinste: Billy Crudup, cu care a jucat în "Almost Famous". "Știi cine săruta bine, dar n-ai văzut scena pentru că au tăiat-o, a fost Billy. Billy era bun. A fost bine. Se vedea că știe să sărute", a spus Patrow.



Citește și: Kate Beckinsale, ambasadoarea copiilor pierduți. Vedeta a dezvăluit secretul care i-a distrus sufletul

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod