Gwyneth Paltrow se menține în formă: Vedeta arată perfect după cura de detoxifiere

Dieta strictă pe care actriţa în vârstă de 42 de ani a urmat-o în această lună a avut efect. Silueta ei a putut fi admirată pe o plajă din Mexic.

Cunoscută ca o adeptă a dietelor, actriţa americană nu se abate pentru nimic în lume de la convingerile sale, socotite uneori chiar extreme. După sărbători, ea a trecut din nou la detoxifiere, renunţând la alcool, cafeină, zahăr, gluten şi lactate. Aşa că nu-i de mirare că a afişat o siluetă perfectă în vacanţa petrecută săptămâna trecută în Mexic.

Vedeta s-a relaxat la soare pe plaja din Cabo, iar costumul de baie o prindea perfect, lucru cu care nu se pot mândri multe vedete la 42 de ani. Rezultatele curei sunt evidente. În plus, Gwen a lucrat din greu la sală cu antrenoarea celebrităţilor, Tracy Anderson, care a pus-o serios la treabă.

După escapada scurtă din Mexic, Paltrow s-a întors la Los Angeles pentru a promova ultimul ei film, "Mortdecai", în care joacă alături de Johnny Depp, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În decembrie, presa a scris că Gwyneth Paltrow şi fostul ei soț, Chris Martin, plănuiesc o "detoxifiere spirituală şi fizică" după sărbătorile de Crăciun. Cei doi, care s-au despărţit în luna martie şi sunt în plin proces de divorţ, sunt în continuare prieteni şi plănuiesc să petreacă împreună câteva zile într-un complex hotelier din California, de Anul Nou, pentru a-şi găsi echilibrul, a anunțat site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ei se îndreaptă către We Care Spa din Palm Springs. De când Chris s-a despărţit de Jennifer Lawrence, relaţia dintre el şi Gwyneth s-a îmbunătăţit şi sunt din nou prieteni foarte buni. Chris a decis deja să renunţe la angajamentele privind munca şi să petreacă puţin timp departe de ceea ce înseamnă Coldplay, pentru a putea fi alături de copiii lor"
, a declarat o sursă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod