Gwyneth Paltrow, o mamă curajoasă: "Microbii sunt buni pentru copiii mei"

Actriţa britanică este departe de imaginea vedetelor pline de ifose, care îşi răsfaţă copiii şi îi expun permanent în presă. Soţia solistului trupei Coldplay, Chris Martin, are grijă ca micuţii ei să nu ducă lipsă de nimic. Inclusiv de microbi, pe care Gwyneth îi consideră esenţiali pentru ca fetiţa şi băieţelul ei să capete o imunitate bună.
Vedeta îi încurajează pe fiica ei, Apple, în vârstă de opt ani, şi pe băieţelul său, Moses (şase ani) să se joace în praf şi în noroi, pentru ca astfel să aibă o rezistenţă mai mare la boli. Ea realizează că nu poate fi un scut perfect pentru a-i proteja complet de microbi pe cei doi copii şi consideră că e mai bine ca aceştia să ia contact direct cu bacteriile, informează site-ul femalefirst.co.uk.

Într-un interviu acordat pentru ediţia britanică a revistei "OK!", Gwyneth a explicat de ce nu e bine ca micuţii să se spele mereu pe mâini: "Când se întorc de la şcoală, îi rog să se spele pe mâini, dar mă gândesc că e bine pentru ei să fie murdari pentru că aşa se întăreşte sistemul imunitar, prin îmbolnăvire.
Adică, dacă cineva are gripă, nu-mi expun copiii în faţa lui, dar e un lucru inevitabil în viaţă."


După ce anul trecut a jucat în "Contagion", în rolul unei femei care a contractat o boală mortală, Gwyneth şi-a dat seama că era pe punctul de a dezvolta o tulburare obsesiv-compulsivă, întrucât se spăla foarte des pe mâini, dar între timp a reuşit să-şi controleze această manie, relatează site-ul citat.

Nu este pentru prima oară când actriţa britanică surprinde prin metodele pe care le foloseşte în creşterea copiilor săi.
La începutul anului trecut, ea a aflat, graţie unui show TV care studiază arborele genetic al vedetelor, că familia ei provine dintr-o lungă linie de influenţi rabini est-europeni. Această descoperire a determinat-o să-şi crească copiii într-un mediu evreiesc, deşi în copilărie ea a fost crescută şi instruită în ambele religii, creştină şi iudaică. "A fost un fel de a creşte atât de frumos. Însă nu cred în religie. Cred în spiritualitate. Religia este cauza tuturor problemelor din lume", declara Paltrow în 2010.

În emisiunea "Who Do You Think You Are?", un expert în genealogie a declarat că "religia se transmite pe cale maternă", iar acest lucru înseamnă că Gwyneth Paltrow, în vârstă de 38 de ani - care studiază şi Kabbalah - nu ar putea fi considerată drept o evreică autentică potrivit legilor iudaice, deoarece mama ei, actriţa Blythe Danner, este creştină.
În plus, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, este la rândul lui tot creştin.

Gwyneth Paltrow, care are în palmaresul recent filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit", notează Mediafax.

Foto: Splash
12 Septembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 25 Sep 2012, 10:38
    joaca-te :D....uitasem cratima...:))))

    se mai intampla sa tastez repede si gresit...scuzeeee! adaug comentul asta deoarece eu am o problema cu gramatica lb. romane...nu suport sa scriu gresit!

    1
    0

  • simika pe 25 Sep 2012, 10:35
    bvoo si eu fac la fel

    pune mama nisip pe cap, ia toate baltine la rand si joacate ca porcii in namol, mereu ii zic asa...dc? 1.imunitate; 2. timpul trece fff repede si vreau sa se bucure la maxim de copilarie, nu sa zbier la el, nu fa iaia, ia mana dupa aia. Cu schimburi si servetele umede se rezolva totul daca esti la plimbare...lasati copiii sa se bucure de viata, uitati-va cum trece timpul si dupa 18 ani nu mai avem timp sa ne bucuram de viata!

    1
    0

  • virginiaelena pe 12 Sep 2012, 09:37
    Oau!

    Bravo ei! Uite o vedeta cu capul pe umeri!

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod