Ghid de exerciţii şi alimentaţie. Cum să ai un abdomen plat pentru concediu în timp record



3. Micul dejun trebuie să fie unul proteic. Seara, în trei zile diferite din săptămână, puteţi să ieşiţi la o tură cu bicicleta. Eu m-am întors de curând de la Roma, unde am făcut turul oraşului pe bicicletă. Am avut cu mine un gadget care măsoară caloriile pe care le ard în fiecare zi. Este adevărat, am parcurs distanţe destul de mari pe rute grele. Am fost impresionată de cât de eficient a fost acest gen de antrenament. După ce vă întoarceţi de la serviciu puteţi încerca şi voi plimbările cu bicicleta.

Vă puteţi închiria o bicicletă, aşa că nu implică un cost suplimentar.
 
4. În alte trei seri diferite încercaţi să ajungeţi la sală. Combinaţi tipurile de antrenament şi axaţi-vă pe cele care implică sărituri. Conform cercetătorilor de la Nasa, săriturile sunt cele mai bune exerciţii inventate vreodată de oameni. Ele acţionează direct asupra abdomenului. Acest aspect detaşează antrenamentele kangoo jumps de restul sporturilor.

Dacă aveţi ghete kangoo jumps personale, vă recomand unul din exerciţiile mele preferate.
Pe saltea vă aşezaţi paralele cu solul, cu faţa în sus. Vă ridicaţi trunchiul şi vă sprijiniţi pe antebraţe. Îndoiţi genunchiul stâng în timp ce piciorul drept întins îl ridicaţi până ajunge paralel cu solul. Exerciţiul constă în ridicarea piciorului drept din această poziţie până ajunge în dreptul genunchiului stâng îndoit şi revenire în poziţia iniţială. Repetaţi de 20 de ori. Urmează o pauză de 10 secunde. Schimbaţi piciorul. Executaţi de 5 ori exerciţiul pe fiecare picior în parte.

15 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod