Ghici cine vine la chef! Charlie Sheen, apariţie surpriză la petrecerea lui Elton John

Actorul american, diagnosticat cu virusul HIV, era pus pe distracţie. El a îmbrăcat un tricou pe care erau imprimate chipul său şi un mesaj sugestiv.

Charlie Sheen ştie să facă impresie. După povestea scandaloasă despre cum s-a infectat cu HIV, actorul în vârstă de 50 de ani şi-a făcut apariţia la petrecerea organizată duminică de Elton John, un eveniment pe care cântăreţul britanic îl organizează la fiecare ediţie a premiilor Oscar. Potrivit revistei People, încasările obţinute din donaţii au fost oferite fundaţiei anti-SIDA susţinută de staruri.

Îmbrăcat în costum, Charlie a înlocuit cămaşa cu un tricou pe care era imprimat chipul său, iar deasupra figura mesajul "Stay positively negative" ("Rămâi pozitiv negativ"), cu dublu sens, îndemânând oamenii să fie optimişti, dar şi negativi la testul HIV - aluzie la situaţia în care se găseşte el, după ce în noiembrie a dezvăluit că este seropozitiv de patru ani.



Binedispus, starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a ieşit repede în evidenţă. A pozat cu tricoul său şi a făcut şi o glumă care acră. "Am crezut că o să mi se reproşeze că n-am cravată. Şi eu aş fi răspuns că dacă tot e un eveniment SIDA, eu am adus HIV-ul meu", i-a spus el nonşalant reporterului de la KABC-TV.

Charlie arăta bine şi era vesel. Însoţit de doi prieteni şi de o blondă, el a picat la petrecerea din West Hollywood, California, tocmai când cheful era aproape să se spargă, scrie ziarul britanic Daily Mail.
De cum a venit, el a fost luat în primire de gazdele evenimentului, Elton John şi partenerul acestuia, David Furnish, înainte de a glumi cu Russell Simmons şi de a se poza cu nişte fani. "Bucuros să-l văd pe Charlie Sheen la petrecere. În mare formă şi tare vesel", a scris Elton John pe Twitter, unde a postat şi o fotografie în care apare alături de actorul american.

Kelly Osbourne, Caitlyn Jenner, Mariah Carey şi Jeffrey Tambor s-au numărat printre starurile prezente la petrecere, relatează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod