Ghici cine vine la chef! Charlie Sheen, apariţie surpriză la petrecerea lui Elton John

Charlie Sheen a fost în formă duminică. El pare să fi depăşit perioada mai grea prin care a trecut după scandalul pe care l-a declanşat


Potrivit legislaţiei din California, o persoană care expune cu bună ştiinţă o altă persoană la infecţia cu HIV prin intermediul actului sexual poate fi condamnată doar dacă acuzarea reuşeşte să dovedească faptul că pârâtul a acţionat deliberat, cu intenţia clară de a-şi infecta victima.
Din acest motiv, procesele penale sunt rare, însă procesele civile sunt mai numeroase, putând fi iniţiate pe baza mai multor motive, precum neglijenţă, stres emoţional şi agresiune sexuală, notează Mediafax.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală.

De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie Sheen a fost căsătorit de trei ori: cu Donna Peele, în perioada 1996-1996, cu actriţa Denise Richards, în perioada 2002 - 2006, şi cu actriţa Brooke Mueller, în perioada 2008 - 2011. Charlie Sheen s-a logodit cu o actriţă porno, Brett Rossi, de Ziua Îndrăgostiţilor din 2014, în timpul unei vacanţe în Hawaii. Relaţia lor s-a încheiat după câteva luni, în octombrie 2014.

Starul american are cinci copii: Cassandra Estevez, în vârstă de 30 de ani, care provine din relaţia cu iubita din liceu a actorului, Paula Profit; fiicele Sam, în vârstă de 11 ani, şi Lola, în vârstă de 10 ani, cu actriţa Denise Richards; gemenii Bob şi Max, în vârstă de şase ani, cu Brooke Mueller.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod