Julio Iglesias ofera martisoare muzicale femeilor din Romania

Julio Iglesias, unul dintre cei mai indragiti artisti din toata lumea, care va sustine concertul “Mi Vida” la Iasi pe 11 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu, a oferit un cadou special femeilor din Romania cu ocazia zilei de Martisor:
"As vrea sa dedic cateva cuvinte de dragoste si afectiune pentru femeia romanca in luna martie, luna care le apartine”, spune cantaretul intr-un mesaj special care poate fi vazut aici : 
https://www.youtube.com/watch?v=N_HDJL6RPRk&feature=youtu.be
 
 
 
 

Iasi este unul dintre orasele care vor gazdui, pe 11 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, concertul lui Julio Iglesias ”Mi Vida”. Artistul castigator al premiului Grammy va canta in acest spectacol piese de pe ultimul său album, “Mexico”, lansat anul trecut, dar și multe dintre hiturile lansate de-a lungul carierei sale de succes.

Julio Iglesias Jr.
este cel care va deschide spectacolul de pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, astfel incat iesenii vor avea ocazia sa fie martorii unui moment impresionant cand tata si fiu se vor afla pe aceeasi scena. 

”Mexico” si “Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Iglesias, hituri de pe ultimul album Iglesias apreciate de fanii cantaretului din lumea intreaga, vor putea fi ascultate si de ieseni.

Insa aceasta este doar o parte a darului de Martisor, pentru ca toti cei care vor cumpara intre 1 si 8 martie biletele cu inimioara la acest concert vor beneficia de o reducere de 18%.
Biletele la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi sunt disponibile pe http://www.vreaubilet.ro/ si pe http://www.eventim.ro/ro/.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod