Frumusețe fără vârstă: Yasmin Le Bon, rochie mini la 54 de ani

Yasmin Le Bon a făcut impresie cu o rochie mini


Yasmin este căsătorită de 32 de ani cu Simon Le Bon, membru al trupei Duran Duran. Ei au trei copii - Amber (28 de ani), Saffron (26 de ani) şi Talullah (23 de ani).

Vorbind despre secretul unei relaţii de succes, Yasmin a explicat: "Spaţiul este mântuirea oricărei relaţii. Spaţiul din minte şi spaţiul fizic. Întrebarea este: cât de mult? Prea multă distracţie nu este întotdeauna un lucru bun."

Întrebată cum îşi gestionează furia, ea a răspuns: "Când simţi că eşti pe punctul de a exploda, trage adânc aer în piept, expiră cu graţie şi cu calm.

Într-o relaţie lungă şi adâncă, va fi timp pentru a exersa aceste sentimente într-un mod mai bun."

"Nimic bun nu iese din furie. Dar nici din linişte nu vine nimic bun. În căsătorie şi în orice relaţie nu lăsa aceste lucruri nespuse. Viaţa e prea scurtă", a mai spus vedeta în interviul publicat în ianuarie.

Actualmente imaginea Marks&Spencer, Yasmin Le Bon este unul dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie. În anii '80 a fost cel mai bine plătit manechin din ţara sa.
Născută la 29 octombrie 1964, ea a lucrat pentru unele dintre cele mai importante nume din lumea modei, precum Banana Republic, Bergdorf Goodman, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior, Escada, Avon şi Gianfranco Ferré. A apărut, totodată, în cele mai cunoscute reviste de modă, printre care Elle, Vogue, V, Cosmopolitan, Marie Claire şi Harper's Bazaar.

Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London şi are apariţii periodice alături de fiica sa, Amber, un model consacrat.

În 2009, Yasmin a înfiinţat o fundaţie prin intermediul căreia şi-a propus să strângă fonduri în favoarea sprijinirii copiilor orfani din România.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod