Frumoasa şi Bestia: Luciana Barroso, femeia care îl face fericit pe Matt Damon

Matt Damon ?i Luciana Barroso
Matt Damon este fericit că s-a îndrăgostit de Luciana, o femeie obişnuită de care nu poate sta departe mai mult de două săptămâni


Într-un interviu acordat revistei Esquire în 2013, Matt Damon se declara fericit că s-a îndrăgostit de o femeie obişnuită, nu de o vedetă. "Sunt norocos. M-am îndrăgostit de o femeie normală. Nu de o actriţă şi nici de una celebră", a mărturisit el.

Potrivit Vogue, starul care l-a întruchipat pe Jason Bourne a mai spus că secretul căsniciei lui cu Luciana este regula de două săptămâni - asta înseamnă că ei nu stau niciodată despărţiţi atât de mult, indiferent de ce proiecte are Matt în agendă.

"Nu sunt plecat niciodată mai mult de două săptămâni. Cred că trebuie să fii cât mai mult cu persoana pe care o iubeşti", a explicat el. "Soţia mea este sufletul meu pereche. Nu-mi place să stau mult timp departe de ea", a adăugat actorul.

În 2016, Matt a respectat cu greu regula celor două săptămâni; a fost un an plin pentru el, cu un program foarte încărcat, cu roluri pentru care a muncit intens, răsplătite cu aprecieri. A început cu două filme importante, "Manchester by the Sea" şi a cincea producţie din seria "Bourne", continuând cu "The Great Wall", o peliculă istorică de ficţiune.

Matt Damon a câştigat premiul Oscar în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting".
Ulterior, seriile "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes, notează Mediafax.
A jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare şi pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood, dar şi în "Fraţii Grimm", de Terry Gilliam, lansat în 2005.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod