Fosta soţie a lui Eddie Murphy, apariţie senzaţională la 49 de ani

Nicole Murphy
Fosta soţie a lui Eddie Murphy străluceşte la fiecare apariţie publică


Celebrul actor de comedie american, în vârstă de 55 de ani, are în total nouă copii. El mai are un băiat, Eric (27 de ani) cu Paulette McNeely şi un fiu, Christian (25 de ani), cu Tamara Hood Johnson. Eddie Murphy este totodată tatăl unei fetiţe, Angel, dintr-o relaţie cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls.

După divorţ, Nicole Murphy a avut în 2009 o relaţie cu prezentatorul de televiziune Michael Strahan, dar cei doi s-au despărţit în august 2014.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar.

Tot el are, însă, la activ şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje, notează Mediafax.

După mariajul cu Nicole, actorul în vârstă de 52 de ani a şocat pe toată lumea după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său.

Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

În prezent, starul are o relație cu modelul australian Paige Butcher, în vârstă de 34 de ani.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kroko pe 15 Feb 2017, 17:55
    destept

    Pai este urata,machiata arata asa,dimineata in pat era mortaciune

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod