Eddie Murphy

Eddie Murphy, fericit la 55 de ani: Are 9 copii, iar iubita lui arată fabulos!

La cinci luni după ce a născut, iubita lui Eddie Murphy, modelul australian Paige Butcher, are o siluetă perfectă.

La 55 de ani, pe care nu-i arată, actorul american de comedie duce o viaţă relaxată. Rar trece o săptămână fără ca Eddie Murphy să nu fie fotografiat cu un pahar de cafea în mână, mergând zâmbitor pe stradă, alături de iubita lui.

Deşi are nouă copii, ultimul venind pe lume în primăvară, el nu arată nicidecum ca un tătic împovărat de griji, ci aduce mai degrabă cu un playboy în floarea vârstei, pus pe distracţie. Ceea ce a şi fost toată viaţa lui, căci Eddie a funcţionat ca o "maşinărie de sex-appeal" şi a atras numai femei frumoase cu care a turnat o droaie de copii.

Şi cum să nu fie fericit, mai ales că partenera lui, Paige Butcher, se află într-o formă excelentă la cinci luni după sarcină.

Săptămâna trecută, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce soseau la un eveniment desfăşurat la TCL Chinese Theater din Hollywood, iar modelul australian în vârstă de 37 de ani arăta grozav într-o rochie mini roz pal, care îi sublinia formele.

Abdomenul ei era aproape plat, la nici jumătate de an după ce a născut, iar braţele tonifiate indicau că ea a muncit serios la sală pentru a arăta atât de bine, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod