Fosta iubită a lui George Clooney s-a măritat în weekendul în care el s-a însurat

Elisabetta Canalis și starul american au avut o relație de un an și jumătate, dar s-au despărțit în 2011. Actrița italiană s-a căsătorit duminică în Sardinia cu un chirurg ortoped.

Ar fi trebuit să fie altfel. Ea ar fi fost la brațul lui Clooney, cei doi s-ar fi căsătorit și ar fi avut copii. Dar ăsta e doar un basm. Clooney, cel mai greu de cucerit bărbat din lume, a fost prea mult pentru Elisabetta Canalis.

S-au despărțit după un an și jumătate, iar acum fiecare cu drumul lui în viață: el s-a însurat vineri la Londra cu femeia care l-a subjugat, realmente, avocata Amal Alamuddin, ea s-a mărit duminică, în sudul Italiei.

Celebră mai degrabă pentru că a fost iubita lui Clooney decât pentru performanțele sale actoricești, Elisabetta Canalis a fost o mireasă superbă la ceremonia desfășurată în catedrala Sassari.



Modelul și actrița în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit duminică, la catedrala Sassari, cu logodnicul ei, Brian Perri, un chirurg ortoped în vârstă de 46 de ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod