Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui său, a condus-o la altar

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse cu logodnicul său, actorul Louis Thornton-Allan.
Cei doi și-au confirmat relația în luna iulie a acestui an, iar o lună mai târziu au anunțat că s-au logodit. 

Vineri, Meadow, în vârstă de 22 de ani, a postat pe Instagram un video alb-negru cu ceremonia restrânsă desfășurată pe o plajă din Republica Dominicană. La nuntă au participat familia și prietenii apropiați, inclusiv colegii tatălui său din seria „Fast and Furious”, Vin Diesel și Jordana Brewster.

„Suntem căsătoriți!!!”, a scris ea în postarea de pe Instagram.

Citește și: 
Amintirea unei copilării dureroase. Hugh Jackman a distribuit o fotografie oferită de mama sa, care l-a abandonat


Diesel, care este nașul de botez al lui Meadow, poate fi observat stând lângă mireasă. O sursă a confirmat pentru Us Weekly că actorul în vârstă de 54 de ani a condus-o la altar pe fiica regretatului său prieten.
Ea a postat o imagine pe Instagram în care apare la brațul lui Diesel. 


Meadow a purtat o rochie Givenchy Haute Couture cu un model minimalist, realizată din saten.

În video, Meadow și Thornton-Allan urcă într-o mașină albă, pozând în același timp pentru fotografii de nuntă.

Meadow a declarat pentru Vogue că pandemia le-a afectat planurile de nuntă.

„Familia lui Louis nu a putut participa. Mulți prieteni pe care îi considerăm ca făcând parte din familie de asemenea nu au putut ajunge din cauza restricțiilor de călătorie”, a declarat tânăra.


Paloma, mătușa lui Meadow, a fost cea care i-a ajutat cu planificarea nunții.

„A făcut o treabă incredibilă.
Nu ne-am fi putut imagina ceva care să fie mai perfect de atât. Sinceră să fiu, a fost ușor și simplu. Eu și Louis am știut exact ce ne dorim încă de la început. A fost o ceremonie intimă”, a adăugat fiica lui Paul Walker.

După ceremonie, a avut loc o petrecere pe plajă. „Eram toți desculți, dansând în nisip. Pentru a încheia noaptea, a fost un foc minunat de artificii și am lansat lampioane pe cerul nopții”, a spus modelul.

Meadow, care avea 15 ani când tatăl său a murit într-un accident de mașină pe 30 noiembrie 2013, a pus bazele unei fundații nonprofit în memoria lui, numită The Paul Walker Foundation, care este dedicată cercetării marine, una dintre pasiunile lui. 

Modelul, care a defilat pentru Givenchy și Proenza Schouler, a participat în luna iunie a acestui an la premiera F9, cel mai nou film din franciza „Fast and Furious” care l-a făcut faimos pe tatăl său.



În luna iunie, Diesel a vorbit despre ce înseamnă pentru el faptul că este nașul lui Meadow și a dezvăluit că este „foarte protector” cu fiica prietenului său, pe care el îl numește adesea „fratele meu”.

„Este prima persoană care îmi urează la mulți ani de Ziua Tatălui”, a spus starul.

„Să o văd alături de copiii mei este una dintre cele mai frumoase imagini.
Sunt momente când o văd că se joaca cu Pauline (n. red fiica lui) și mă afectează profund pentru că îmi imaginez ce simte fratele meu (n. red Paul Walker) când vede asta”, a mai spus Vin Diesel.


Foto: Hepta; Instagram/meadowwalker

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod