Amintirea unei copilării dureroase: Hugh Jackman a distribuit o fotografie oferită de mama sa, care l-a abandonat

Hugh Jackman a distribuit pe Instagram o fotografie trimisă de mama sa, în care apare în brațele bunicii sale, în ziua în care a fost botezat.
În ultimii ani, actorul australian a încercat să își repare relația cu mama lui, Grace, care l-a abandonat în copilărie.

„Mama mi-a trimis această poză săptămâna trecută. Bunica Agnes mă îmbrăca pentru botez. Era 2 februarie 1969. O voi prețui mereu”, a scris starul în vârstă de 53 de ani în postarea de pe Instagram.


Foto: Instagram/thehughjackman


În imaginea alb negru, Hugh este un bebeluș de câteva luni, care zâmbește larg în brațele bunicii sale.

Citește și: Alec Baldwin, complet distrus după ce a împușcat și a ucis accidental o femeie pe platourile de filmare


Hugh și mama sa au încercat să-și refacă relația după copilăria pe actorul a descris-o ca fiind „traumatizantă”.


Starul din „The Wolverine” avea opt ani atunci când mama sa și-a părăsit familia.

Ea a plecat din Australia și s-a întors în Anglia, țara sa natală, la finalul anilor '70, lăsându-l în urmă pe soțul său, Christopher John Jackman, să-i crească pe cei cinci copii ai lor.

După ce cuplul a divorțat, surorile lui Hugh, Zoe și Sonya, s-au mutat în Marea Britanie și au locuit cu mama lor. Hugh și frații săi, Ian și Ralph, au rămas în Sydney cu tatăl lor.

Actorul a declarat pentru emisiunea 60 Minutes că își amintește foarte bine dimineața în care mama lui a plecat.

„Îmi amintesc că avea un prosop înfășurat pe cap și își lua la revedere.
Am plecat la școală, iar când m-am întors nu era nimeni în casă. A două zi a venit o telegramă din Anglia. Mama era acolo. Și asta a fost tot. Tata se ruga în fiecare noapte ca mama să se întoarcă”, a mărturisit Jackman.

Hugh a explicat că după ce a devenit la rândul său părinte a dobândit „un alt nivel de empatie și înțelegere”, care i-a permis să apropie din nou de mama sa și să-și refacă relația. El are doi copii adoptați - Oscar, de 21 de ani, și Ava, de 16 ani - cu soția sa, actrița australiană Deborra-Lee Furness.

Jackman și mama sa s-au împăcat cu câțiva ani în urmă, iar în prezent postează frecvent fotografii în care apar împreună.

„Am 43 de ani acum și ne-am împăcat, ceea ce este foarte important.
Am avut întotdeauna o conexiune puternică cu mama mea. Am o relație bună cu ea acum”, a declarat el în anul 2011 pentru publicația The Sun.

Într-o postare publicată pe Instagram, Hugh a dezvăluit luna trecută că tatăl său, Christopher, care era un contabil născut în Anglia și educat la Cambridge, a murit la vârsta de 84 de ani.

Christopher a încetat din viață de Ziua Tatălui, care se sărbătorește în Australia în prima duminică din septembrie.

„De Ziua Tatălui, în primele ore ale zilei, tatăl meu a încetat din viață. Deși există o tristețe profundă, sunt plin de recunoștință și iubire.
Tatăl meu a fost, într-un cuvânt, extraordinar. Și-a dedicat viața familiei, muncii sale și credinței. Mă rog ca acum să fie în pacea Domnului”, a scris actorul pe pagina sa de Instagram.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod