Alec Baldwin, complet distrus după ce a împușcat și a ucis accidental o femeie pe platourile de filmare

Alec Baldwin a împușcat accidental directorul de imagine al noului său film, „Rust”, și l-a rănit pe regizor, în timp ce trăgea cu o armă de recuzită.
Actorul în vârstă de 68 de ani filma scenele pentru filmul western la Bonanza Creek Ranch, în New Mexico, când arma s-a declanșat accidental și a rănit-o fatal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care era directorul de imagine al filmului. Și regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost rănit.

Halyna Hutchins. Foto: instagram.com/halynahutchins/

Hutchins, mama a unui copil, a fost dusă de urgență cu elicopterul la spitalul Universitar din New Mexico, dar a fost pronunțată decedată la scurt timp. Joel Souza a fost dus la Centrul Medical din St Vincent și a fost externat după câteva ore, potrivit independent.co.uk.

Baldwin a fost preluat de detectivii din Santa Fe pentru investigații legate de tragicul incident.
Actorul nu a fost arestat și a fost eliberat mai târziu, fără să fie acuzat, dar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Citește și: Amintirea unei copilării dureroase. Hugh Jackman a distribuit o fotografie oferită de mama sa, care l-a abandonat



El a fost fotografiat la locul incidentului, plângând în timp ce vorbea la telefon.


Foto: Santa Fe New Mexican


Poliția nu a oferit prea multe detalii, potrivit Daily Mail, în afara faptului că arma de recuzită a lansat un tip de „proiectil” care i-a lovit pe Hutchins și Souza. Nu este clar ce tip de proiectil a fost sau cum s-a ajuns ca arma să fie încărcată.

Poliția din Santa Fe a anunțat că arma a fost declanșată în mijlocul unei scene care era fie filmată, fie repetată.
Nu se cunoaște dacă arma a fost declanșată accidental sau intenționat.

Un purtător de cuvânt al producătorilor a descris moartea directorului de imagine ca fiind „accidentală” și a fost cauzată de „declanșarea greșită a unei arme de recuzită cu gloanțe oarbe”.

Filmările vor fi oprite pentru „o perioadă nedeterminată”, se arată în declarația oficială a companiei. „Întreaga echipă este absolut devastată de tragedia de azi”, au mai spus reprezentații Rust Movies Productions.



Accidentele cu arme de recuzită sunt rare, dar au mai avut loc, cu consecințe fatale. Actorul Brandon Lee, fiul în vârstă de 28 de ani al starului Bruce Lee, a fost împușcat și ucis pe platourile de filmare ale filmului „The Crow” în anul 1993.
O bucată dintr-un gloț orb a rămas blocată pe țeava armei și a fost proiectată atunci când s-a trans un al glonț orb. Proiectilul l-a lovit pe Lee în coloana vertebrală.

Și actorul Jon-Erik Hexum a murit pe platourile de filmare ale serialului „Cover Up” în anul 1984, atunci când s-a împușcat singur în timp ce se juca cu un pistol de recuzită. Fără să realizeze că arma este încărcată cu gloanțe oarbe, s-a împușcat în tâmplă, ceea ce i-a fracturat craniul și a cauzat hemoragie craniană care ulterior i-a provocat moartea.

Halyna Hutchins, directorul de imagine ucis accidental de Alec Baldwin, era originară din Ucraina. Pe site-ul său personal, ea a scris că a crescut „într-o bază militară sovietică de la cercul polar”, de unde s-a mutat ulterior în Kiev pentru a studia jurnalismul.
A lucrat la producția de documentare britanice, iar apoi s-a mutat în Los Angeles, unde a studiat timp de doi arta cinematografică la Institutul American de Film. Din postările sale de pe social media reiese că este mama unui băiat pe nume Andros, născut în anul 2012. Este singul copil al ei și al soțului său, Matthew Hutchins, un avocat din Los Angeles.

Alec Baldwin este căsătorit din anul 2012 cu instructoarea de yoga Hilaria Baldwin și au împreună șase copii. Baldwin mai are o fiică, pe nume Irland (25 de ani), din căsătoria cu actrița Kim Basinger.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod