Horoscopul săptămânii 25-31 octombrie. Gemenii nu pot trece peste o decepție recentă

Gemenii vor rata șansa de a iubi din nou din cauza faptului că nu pot trece peste o decepție recentă.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi oarecum dificilă pentru acei nativi care își pun la loc bucățile din viață, mai ales după o lungă relație care s-a destrămat și încheiat.

Vei avea multe semne de întrebare, nu știi exact ce nu a mers bine sau ce va urma de acum înainte.

Bani

Vei fi foarte creativ/ă și vei da o viață nouă multor obiecte care sunt în jurul tău și pe care alții le-ar considera gunoi.

Practic știi să faci bani din orice și profiți de orice ocazie pentru a nu mai face achiziții noi pentru casă sau pentru îngrijirea personală. 

Citește și: Cum le place zodiilor să-și petreacă timpul liber. Berbecul e super activ, Taurul alege relaxarea

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Va trebui să îți controlezi tendința înnăscută spre conflict în această săptămână. Crezi că oamenii din jurul tău, inclusiv partenerul/a de viață sau pretendentul tău încearcă să profite de bunele tale intenții.

Și, în realitate, nimic din toate acestea nu se întâmplă. Vezi fantome care te bântuie!

Bani

Astrele te vor ajuta să îți găsești un al doilea loc de muncă. Acest lucru îți va permite să câștigi un pic mai mulți bani pentru a-ți stabiliza conturile și situația financiară, în general.

Vei avea suficientă energie pentru a munci și pentru a-ți atinge scopurile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Astrele favorizează o mai bună înțelegere și comunicare în viața ta de cuplu. Dacă ai o relație de lungă durată, dialogul cu persoana iubită se va îmbunătăți simțitor.

Dacă ești singur/ă, ratezi șansa de a cunoaște pe cineva interesant. Acest lucru se întâmplă din cauza refuzului tău de a te deschide din nou în fața iubirii din cauza unei decepții recente.

Bani

Ai putea avea unele probleme la locul de muncă în această săptămână. E posibil să pierzi unele date din cauza defecțiunilor tehnice, iar consecința poate fi ratarea unor afaceri profitabile.

Încearcă să îți faci copii de rezervă pentru a evita aceste neplăceri și complicații. Ai putea rata șansa de a-ți îmbunătăți situația financiară dintr-o prostie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Te afli într-un moment complicat al vieții tale, mai ales pentru că simți că nu îți ajunge timpul. Așadar, îți va fi dificil să-i oferi partenerului/ei de viață tot ceea ce așteaptă de la tine.

Aici este vorba de acel răsfăț și mângâieri, nu despre responsabilitățile pe care le presupun familia și copiii.

Bani

Nimeni nu-ți va oferi nimic în această săptămână. Va trebuie să lucrezi foarte mult și din greu pentru a obține ceea ce îți dorești.

Răbdarea ta se poate epuiza uneori, iar îngrijorările se vor multiplica.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Vei fi stimulat/ă mai mult intelectual decât sentimental de către persoana iubită în această săptămână. Vei dori să visezi cu voce tare alături de partener/ă despre viitorul vostru comun.

Figura maternă sau un frate îți vor transmite vești pozitive care vor avea loc în familia ta.

Bani


Vei primi vești bune la locul de muncă în această săptămână. Poate fi vorba despre un acord foarte important și mult așteptat, găsirea unui loc de muncă, o promovare, toate pentru că ai muncit din greu.

În ceea ce privește banii, vei fi zgârcit/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Vrei să te faci remarcat/ă în societate. vrei să atragi atenția toturor, mai ales dacă ești singur/ă și disponibil/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, sarcina ta va fi să-ți faci partenerul/a să se reîndrăgostească de tine și, astfel, să menții flacăra iubirii aprinsă.

Bani

Viitorul tău profesional și financiar nu arată prea luminos. Este dificil să prezici ce se va întâmpla în zilele următoare în cadrul profesiei tale.

Vei scăpa de rutină și vei readuce la viață vechi proiecte. Unele dintre ele sunt promițătoare, dar e nevoie de răbdare pentru a le pune în valoare. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Vei începe săptămâna foarte concencetrat/ă pe viața ta sentimentală. Vei simți nevoia să-ți satisfaci relația și partenerul/a de viață.

Cu toate acestea, va veni și o analiză care va servi la îmbunătățirea vieții tale amoroase.

Bani

La locul de muncă, săptămâna aceasta va fi probabil un înainte și un după pentru mulți nativi. Unii își vor schimba locul de muncă, alții vor prospera în cadrul companiei în care activează.

Ideea este că, indiferent de situație, e rost de mai mulți bani, de confort, de răsfăț și împlinire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Astrele te vor ajuta în această săptămână să descoperi orice neregulă și minciună care s-a petrecut în ultimul timp în viața ta sentimentală. E posibil să primești dovezi cu privirea la infidelitatea partenerului/ei de viață.

Afli ce ți s-a ascuns până acum și, mai ales, iese la suprafață ceea ce ai decis să nu vezi și să nu recunoști. Fii recunoscător/oare pentru adevăr, chiar dacă te doare.

Bani

Din punct de vedere profesional, aceasta este o perioadă de mare provocare pentru tine. Va trebui să arăți cât de capabil/a ești de a face eforturi pe care nu ți le-ai imaginat niciodată.

Ai nevoie de bani mai mult ca oricând, așa că sacrificiile sunt singura ta șansă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei înceta să lupți, să reziști să mergi contra curentului.

Această acceptare a circumstanțelor vieții așa cum sunt și faptul că începi să te lași dus/ă de val, va putea fi începutul unui nou flux în viața ta amoroasă.

Bani

Profesional, cel mai important lucru în această săptămână este faptul că primești o mulțime de încurajări. Aceste șuturi de la spate te vor ajuta să îți stârnești ambiția.

Situația financiară nu este îngrijorătoare, dar știi că poți câștiga mai mult și o vei face. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Întâlniri și clipe mai bune cu o persoană dragă regenerează o legătură emoțională care părea că s-a pierdut în timp și totuși dă semne că e intactă.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva care ți se va părea atractiv la început, dar care te va dezamăgi mai mult și mai mult pe măsură ce îl cunoști mai bine.

Bani

Săptămâna aceasta ai putea avea noroc dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Ai nevoie de mai mulți bani pentru a te întreține, deoarece situația ta financiară s-a înrăutățit mult în ultima perioadă.

Cu toate acestea, ai sesizat la timp și ești determinat/ă să schimbi situația pentru tine și familia ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Deși uneori perfecționismul te poate determina să rănești o altă persoană prin critica și judecata ta nu tocmai constructive, astrele te vor ajuta să scapi cu bine. Relația în care ești implicat/ă va fi foarte positivă.

Dacă ești singur/ă, se prevede o întâlnire neașteptată, într-un cadru mai mult sau mai puțin intim, care va scoate tot ce e mai bun din tine.

Bani

În domeniul profesional, îți vei face relații noi și pozitive. Cât de curând vei înregistra progrese importante la locul de muncă sau în afaceri.

Odată cu acest succes, va veni și o îmbunătățire simțitoare a situației tale financiare, dar trebuie să ai răbdare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Dacă îți dorești ceva, vei merge până în pânzele albe pentru a-l obține. Poate fi vorba despre căsătorie, despre un copil, o locuință sau un animal de companie.

Cu toate acestea, deși tu poți avea aproape orice de una/unul singur/ă, acum trebuie să faci o echipă cu partenera/ul de viață. Veți ajunge la un numitor comun până la urmă.

Bani

Nu vor exista schimbări ale situației tale financiare în această săptămână. Dar, ai în minte planuri și idei grozave de creștere a veniturilor în viitorul apropiat.

Cei mai norocoși nativi vor primi o moștenire din partea unei rude pe care nici nu au întâlnit-o vreodată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod