Femeia care l-a transformat în familist devotat: George Clooney a dezvăluit cum l-a convins Amal să devină tată

George Clooney iubește rolul de tată de gemeni, în ciuda faptului că a ezitat în trecut să devină părinte.
Actorul în vârstă de 60 de ani a vorbit în podcastul „WTF with Marc Maron” despre ziua în care a descoperit că el și soția sa, Amal, vor avea gemeni.

„Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Iar apoi acest om minunat a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Am știut din prima clipă în care am întâlnit-o că totul va fi diferit”, a declarat Clooney despre relația cu Amal, potrivit People.

„Nu am știut că vom avea gemeni. E momentul acela când mergi la doctor și scoate o foaie de hârtie care este sonograma și spune 'Poftiți. Este un băiețel'.
Iar eu zic 'Fantastic, un băiețel.' Apoi spune 'Iar celălalt este fetiță'”, a declarat actorul.

Citește și: Mamă și fiică sau surori gemene? Cindy Crawford și Kaia Gerber au strălucit împreună la Premiile InStyle


„Sora lui Amal are gemeni și am fost uimit... Mă pregătisem pentru unul. Dar acum îmi place la nebunie”, a spus el despre rolul de tată pentru cei doi gemeni în vârstă de patru ani - Ella și Alexander. „Slavă Domnului că se au unul pe celălalt în timpul pandemiei”, a mai spus starul, făcând referire la faptul că cei doi copii se pot juca împreună în perioadele de izolare.

Actorul din „Ocean's Eleven” a vorbit și despre momentul în care el și Amal au discutat pentru prima dată despre a avea copii împreună.

„Eram căsătoriți de aproape un an, ne aflam acasă la un prieten care avea un copil, iar copilul era gălăgios și insuportabil și reacția mea a fost ceva de genul 'La naiba!'.
Am ieșit afară pentru o plimbare. Ea mi-a spus 'Suntem foarte norocoși', iar au am răspuns 'Da, suntem norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt'”, și-a amintit Clooney. „Mi-a spus apoi 'Se pare că ar trebui să împărtășim acest noroc și cu alte persoane'”, a declarat actorul.

Starul american a declarat că s-a gândit timp de câteva minute la asta, dar nu crede că decizia a fost luată pe moment.

„I-am spus 'Dacă îți dorești', iar ea a răspuns 'Cred că ar trebui să încercăm'. Trebuie să recunosc că a fost emoționant pentru că eram foarte convins că nu este destinul meu în viață și mă obișnuisem cu asta”, a declarat el despre rolul de părinte.

Clooney a mai spus că este un singur lucru pe care vrea să-l insufle copiilor săi.

„Sunt foarte conștient de unele lucruri, de exemplu sunt conștient de pericolul celebrității atunci când ai copii și de pericolul unei situații financiare bune când ai copii”, a spus el, dezvăluind că a avut o copilărie marcată de lipsuri.
Clooney și-a amintit că hainele lui erau făcute de mama sa și că întreaga familie se muta des pentru job-ul tatălui său.

„Am învățat să fiu descurcăreț datorită acestui lucru. Mă poți pune în orice situație și voi supraviețui. Vreau să mă asigur că și copiii mei vor avea această capacitate. Este foarte important pentru mine”, a declarat starul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod