Fără secrete: Kate Moss poartă dresuri transparente, decorate cu diamante

După două decenii la vârf în moda internaţională, Kate Moss rămâne o figură emblematică pentru această industrie. Supermodelul britanic şi-a demonstrat încă o dată abilitatea de a lansa noi trenduri, cu o apariţie de senzaţie la Paris: Kate a purtat o pereche de dresuri transparente, împodobite cu diamante, şi un sacou negru. Desigur, le-a luat ochii tuturor.

 

Fotomodelul britanic în vârstă de 39 de ani a descins la o petrecere din capitala Franţei într-o ţinută surprinzătoare: Kate a purtat dresuri transparente, accesorizate cu diamante şi o bluză neagră peste care a îmbrăcat un sacou negru.

Ea şi-a completat ţinuta cu o pereche de botine cu fundiţe deasupra gleznelor. Împingând îndrăzneala la limitele maxime, ea s-a prezentat fără machiaj în faţa fotografilor. O apariţie imposibil de ignorat.



Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Kate Moss a fost însoţită de prietenul ei, rockerul Jamie Hince, la cocktailul organizat de hotelul parizian Shangri-La.

La aproape 40 de ani, Kate Moss rămâne un supermodel foarte apreciat. Ea a pozat recent pentru patru variante de copertă ale revistei i-D, în care a apărut în 1993, pe când avea doar 19 ani.

Supermodelul care câştigă 6,8 milioane de euro pe an prezintă mai multe ţinute haute couture realizate de case prestigioase, precum Dior, Yves Saint Laurent, Prada şi Balanciega.



Renumită şi pentru faptul că nu vorbeşte în public despre viaţa ei privată, Kate Moss a acceptat să apară într-un film documentar care îi este dedicat, aflat în pregătire la Londra.
Data lansării noului documentar nu a fost deocamdată confirmată, însă, potrivit revistei Grazia, agentul de presă al modelului în vârstă de 38 de ani a confirmat faptul că aceasta a permis unei echipe de filmare să o urmeze şi să o filmeze în călătoriile pe care le va întreprinde în cadrul turneului mondial de promovare a cărţii autobiografice, notează agenţia Mediafax.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.

Top modelul britanic este cunoscut pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.


Foto: Daily Mail

7 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod