EXCLUSIV Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu: „Mama a fost victima unui circ mediatic“ - VIDEO

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a devenit foarte cunoscută în Europa după Eurovision, datorită piesei „Zaleilah“. Cu toate că a ocupat doar locul 12, formaţia românească a ajuns să fie mai iubită de străini decât de români.

Cântăreaţa a acceptat să acorde un interviu site-ului eva.ro şi ne-a povestit cum s-a schimbat viaţa ei după Eurovision.

eva.ro: Cum s-a schimbat viaţa ta după Eurovision?

Elena Ionescu: Este foarte frumos ceea ce se întâmplă trupei Mandinga. Piesa „Zaleilah“ este difuzată în foarte multe ţări, avem concerte în străinătate şi am reuşit să ne facem noi prieteni în toată lumea.

Nu e vorba neapărat de schimbări în viaţa mea, cât a trupei Mandinga. Avem un program mai încărcat, cunoaştem  mai mulţi oameni şi primim mesaje de susţinere în fiecare zi de la fani care ne-au descoperit graţie Eurovision 2012.

Credeai că vei ajunge vreodată atât de cunoscută?

Am luat în calcul că voi fi mai cunoscută în momentul în care am intrat în trupa Mandinga.

Acum mă bucur că suntem populari, că muzica şi show-ul Mandinga ajung la mai multă lume.

Când faci lucrurile cu pasiune şi eşti constant în ceea ce faci, rezultatele apar. Acum am început să ne bucurăm de ele.

Mama ta a făcut mai multe declaraţii care au pus presa pe jar. Ai să-i reproşezi ceva?

Nu am ce să-i reproşez! O iubesc şi o respect. Îmi pare rău că trebuie să treacă prin asemenea experienţe. Mama a fost victima unui circ mediatic în care i s-au pus în gură şi i-au fost răstălmăcite nişte vorbe, pentru a deveni o ştire „bombă“!



Se zvonea la un moment dat că vei fi dată afară din trupă. Este adevărat acest lucru?


Nici măcar în glumă nu s-a discutat despre acest lucru. A fost o invenţie a tabloidelor.

Mă înţeleg foarte bine cu ceilalţi şase băieţi din Mandinga, cu impresarul nostru, Sergiu Stoiadin, şi cu ceilalţi oameni alături de care formez o echipă. Mandinga este o familie unită, frumoasă, şi exact aşa mă simt alături de ceilalţi.

Faptul că ai fost atacată din toate părţile, atât înainte, cât şi după participarea la Eurovision, te-a motivat mai tare?

Am acceptat situaţia ca atare şi am conştientizat că aşa trebuie să fie la noi, în România, din păcate! Motivaţia cea mai mare am primit-o din partea oamenilor din Azerbaidjian şi a jurnaliştilor internaţionali.

În perioada în care am fost în Baku, pentru Eurovision, am avut programate zeci de interviuri zilnic, o echipă Euronews a venit special de la aeroport să discute cu noi la hotel, am primit felicitări din partea unei jurnaliste CNN care a făcut un reportaj despre Mandinga.

Sunt multe lucruri frumoase care ne-au arătat că românii sunt mai iubiţi de străini decât de cei de acasă, mai ales atunci când încearcă să-i facă mândri tocmai pe ai lor.

Acum avem fani sau, mai repede spus, prieteni, în multe alte ţări, care ne iubesc şi ne aşteaptă pentru concerte.
Ne scriu sute de fani pe Facebook şi pe mandinga.ro. Lor le mulţumim pentru că ne dau energie şi ne ajută să punem în practică misiunea Mandinga: Playing happiness!

Ai un fizic de invidiat. Cum îţi menţii silueta?

La programul pe care-l am este imposibil să nu-mi menţin silueta (râde). Nu fac nimic special! Încerc să ajung cât mai des la sala de sport, Kangoo Jumps îmi place foarte mult. Nu exagerez cu mâncarea şi consum cât mai multă apă.

Ce planuri de viitor ai?

Alături de Mandinga pregătesc mai multe surprize. Trupa tocmai a prezentat o nouă identitate, patru concepte de show şi avem un album nou, lansat în vară, „Club de Mandinga“, pe care îl promovăm în concerte.

Mă concentrez asupra acestor lucruri şi vreau ca totul să iasă perfect pentru că fanii Mandinga merită tot ce-i mai bun.

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face numai cu menţionarea sursei prin link valabil

 

(iulian.ioncea@imedia.ro)

20 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod