Ewan McGregor a scăpat dintr-un accident

Actorul scoţian a fost implicat într-un accident rutier produs miercuri, acesta scăpând nevătămat.
Starul filmului "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate/ Trainspotting" circula cu motocicleta când o maşină a intrat în coliziune cu vehiculul său, actorul fiind aruncat pe marginea drumului, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ewan McGregor a publicat, după accident, un mesaj pe Twitter, prin care le spunea conducătorilor de automobile să îşi îndrepte atenţia şi către motociclişti.

El a scris: "Verificaţi în oglindă dacă sunt şi motociclişti, înainte de a schimba banda.
Este enervant ca atunci când te ridici de pe carosabil să auzi «nu te-am văzut»"
.

"Foarte drăguţ. Nu am fost călcat de maşină, ci am fost tamponat. Folosiţi oglinzile. Motocicliştii sunt vulnerabili. Şi sunt foarte cool", a mai scris acesta.

Actorul nu a dezvăluit unde a avut loc accidentul.

McGregor a mai fost implicat în două accidente, unul în 2007, când actorul şi-a rupt piciorul, şi unul în 2000, în Scoţia, notează Mediafax.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din "Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate", a mai jucat în thrillerul erotic "Deception", dar şi în "Omul care se holba la capre", alături de George Clooney.
A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din "Moulin Rouge", pentru care a primit un premiu al Academiei de film europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul "Marioneta/ Ghost Writer", de Roman Polanski.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod