Secretele unui machiaj stralucitor de Revelion

Nu trebuie sa fii experta in machiaj ca sa arati fabulos de Revelion! Cu putina indemanare si rabdare, plus niste sfaturi iscusite, poti obtine tu singura un machiaj impecabil, in ton cu atmosfera stralucitoare a Sarbatorilor de iarna. Specialistii de la e.l.f. Cosmetics iti vin in ajutor cu cateva trucuri pentru a realiza machiajul perfect de Revelion!

Pregatirea tenului
Dupa ce ti-ai curatat si hidratat bine tenul, foloseste o pensula pentru aplicarea fondului de ten. Este mai simplu si mai eficient sa folosesti pensula decat degetele, deoarece fondul de ten se va intinde mai uniform si poti sa acoperi astfel si zonele dificile, cum e linia parului. Ai doar grija ca fondul de ten ales sa fie intr-o nuanta cat mai apropiata de culoarea ta naturala.

 
 
Pentru a finisa si a fixa mai bine fondul de ten, ai nevoie de o pudra translucida, care va unformiza tenul si ii va da un aspect natural, fara zone mai lucioase si altele mai terne. Pudra se aplica folosind o pensula speciala pentru aplicarea pudrei, pe toata fata, inclusiv pe pleoape si pe buze, gat si decolteu - in cazul in care vei avea o tinuta mai decoltata. Nu uita sa aplici sub ochi un strat suplimentar de pudra, pentru ca eventualele "caderi" ale fardurilor de pe ochi sa poate fi apoi indepartate printr-o simpla miscare de maturare cu pensula.
 
Machiajul ochilor
Machiajul in nuante de verde si auriu este perfect pentru Revelion, dar poti alege orice combinatie intre auriu sau argintiu (culori festive) si nuante de albastru, verde si rosu, care sunt culori specifice Sarbatorilor de iarna.
In primul rand, aplica pe pleoape un strat subtire de primer pentru ochi. Acesta va face ca fardul sa aiba un aspect mai fin, sa se pastreze timp indelungat pe pleoape si sa nu se adune in pliul ochiului.
 
Apoi, traseaza conturul ochilor cu linii fine de creion dermatograf negru, iar pe pleoapa superioara aplica fardul auriu, trasand o linie care sa acopere cam jumatate din pleoapa. Foloseste o pensula speciala pentru aplicarea fardului de ochi, astfel incat contururile sa fie cat mai liniare si mai precise. Deasupra fardului auriu, aplica-l pe cel verde si urca putin pe arcada, iar deasupra lui aplica un fard de ochi "baked" in nuante de bronz.
 
Accentueaza coltul extern al ochilor cu farduri maro inchis si negru, creand umbre in stilul machiajului ochi-de pisica - astfel vei obtine un efect de alungire a ochilor.
Nu uita sa aplici putin auriu si in coltul intern al ochilor, pentru ca ochii sa para mai mari si mai luminosi. Si, pentru ca este vorba despre un machiaj de Sarbatoare, apeleaza la gene false pentru ca privirea ta sa devina si mai senzuala. Putin blush in obraji si un gloss natural pe buze si ai obtinut un machiaj stilat si seducator, care te va face sa fii in centrul atentiei oricarei petreceri de Revelion!
 
Secretul machiajului rezistent
Un ultim pas cand vrei sa ai un look impecabil este sprayul pentru fixarea machiajului. Acest produs special revigoreaza, hidrateaza si netezeste tenul si, in acelasi timp, face ca machiajul sa se pastreze timp indelungat si sa fie la fel de intens.
Sprayul pentru fixare se aplica la final, pulverizand o cantitate mica pe toata fata, in timp ce tii ochii inchisi. In plus, poti folosi acest spray si pentru reimprospatarea machiajului, asa ca nu uita sa-l iei cu tine in geanta, la petrecere!

1 din 14

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod