Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri de cancer: „Am crezut că este o greșeală“

Eugenia Șerban a mai spus pentru VIVA! că această experiență i-a schimbat viața pentru totdeauna. Și nu neapărat în rău, cum am fi tentați să credem - când supraviețuiești după o asemenea încercare, te redefinești ca om, renaști și privești viața altfel, consideră ea. "Mă simt mult mai puternică și simt că absolut nimic nu mă mai poate doborî. Cât despre schimbare, sunt aceeași, dar mult mai încrezătoare în forțele mele și în viitor. Am învățat, în acest an, să mă bucur de fiecare clipă și de fiecare zi, cum nu am știut niciodată să o fac până acum", a declarat actrița.

Necrozele care anunțau cancerul


Confruntarea cu cancerul a devenit, din păcate, constantă în viața Eugeniei Șerban în ultimii ani.

În 2014 i s-au depistat două necroze care se puteau transforma în cancer, aşa că singura soluţie era dubla mastectomie. "Când mi-am scos silicoanele am făcut nişte necroze care se pot transforma în cancer. Sunt nişte tumori pietrificate. La unul dintre sâni e mai grav decât la celălalt", a povestit actriţa în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

"Sânul este maltratat pentru că în urma necrozelor am rămas fără un mamelon. Sânul e mutilat şi pe interior şi pe exterior.
Voi merge la un spital din Turcia unde voi face operaţia"
, a explicat ea.

Eugenia Şerban a spus că a decis să facă această intervenţie în străinătate, deoarece nu mai are încredere în sistemul medical românesc: "La un spital din România nu şi-au asumat răspunderea pentru operaţie, de aceea merg în Turcia. Nu am încredere în România, aştept cu mari emoţii opiniile medicilor de acolo."

"Dacă nu fac această operaţie, există riscul să se transforme în cancer", a mai spus actrița.

Citește și: Drama Eugeniei Şerban: "Am decis că a venit acel moment, o să-mi extirp sânii"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod