Efectul operațiilor estetice asupra vedetelor: 18 femei celebre cu și fără Botox

De la o anumită vârstă în sus, operațiile estetice încep să-și arate efectele: multe femei celebre au optat pentru Botox și bisturiu, altele și-au păstrat look-ul natural. Diferențele sunt clare!

O singură privire asupra portretelor a două vedete e de ajuns pentru a-ți da seama că nu îmbătrânim la fel. Mai ales dacă una dintre ele s-a bazat pe operațiile estetice, iar cealaltă a preferat să-și îngrijească frumusețea naturală.

Poate cea mai bună comparație în acest sens este între imaginile alăturate ale Juliei Roberts și Pamelei Anderson - e greu de crezut că au aceeași vârstă! Julia nu a făcut niciodată o operație estetică, în timp ce Pamela...
ei bine, știe toată lumea.

Bright Side
a făcut o comparație interesantă, selectând imagini ale unor femei celebre care au făcut operații plastice și contrapunându-le portretelor unor vedete fără operații. În stânga veți vedea vedetele care au optat pentru operații, iar în dreapta sunt cele care au înfruntat timpul pe cont propriu. Diferența dintre femeile care nu se tem să îmbătrânească și cele care încearcă să evite cu orice preț acest proces inevitabil sunt evidente.
1 din 19

Sandra Bullock și Monica Bellucci (născute în 1964)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod