Dragostea învinge: Jennifer Lopez și Ben Affleck, ca doi adolescenți îndrăgostiți la Festivalul de Film de la Veneția

Jennifer Lopez și Ben Affleck au strălucit pe covorul roșu la premiera filmului „The Last Duel” al lui Ben, care a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția.
Este prima apariție împreună pe covorul roșu de când cele două staruri formează din nou cu cuplu.

Cel mai faimos cuplu al momentului de la Hollywood a participat la premiera filmului The Last Duel, care a avut loc vineri seara. Jennifer, în vârstă de 52 de ani, a atras toate privirile într-o rochie albă strânsă pe corp, cu un decolteu adânc, decorat cu cristale și aplicații argintii.
Rochia de tip sirenă, cu decolteu adânc în formă V, a fost accentuat de o linie de cristale Swarovski.
Actrița și cântăreața americană, de origine portoricană, a completat ținuta cu bijuterii Cartier cu diamante și o pereche de sandale argintii cu toc înalt.

Citește și: După 40 de ani. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie care i-a aparținut soacrei sale, Regina Sofia


„Bennifer”, așa cum au fost porecliți de fani de pe vremea când au format prima dată un cuplu, în anul 2002, nu s-au ferit să-și arate afecțiunea în public și s-au sărutat pe covorul roșu.

Ei au format inițial un cuplu în 2002 și s-au logodit în același an, dar și-au anulat nunta programată în septembrie 2003 cu numai câteva zile înainte de ceremonie. În ianuarie 2004 au rupt logodna, dar au mai fost văzuți împreună în luna aprilie a aceluiași an.

„Chiar dacă despărțirea de acum mulți ani a fost devastatoare pentru Jennifer, nu a spus niciodată ceva rău despre Ben”, a declarat o sursă apropiată lui Jennifer despre conexiunea dintre cele două staruri.

„Vor să facă tot posibilul ca relația să funcționeze”, a mai spus sursa, potrivit people.com.

După ce Affleck, în vârstă de 49 de ani, s-a despărțit de actrița Ana de Armas în acest an, iar Jennifer Lopez a încheiat relația cu fostul sportiv Alex Rodriguez, cei doi au petrecut mult timp împreună și au fost fotografiați sărutându-se.

O altă sursă a dezvăluit că Ben i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Jennifer, gemenii Max și Emme (13 ani).
„Încearcă treptat să se cunoască, iar totul pare să meargă bine”, a spus sursa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod