După 40 de ani: Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie care i-a aparținut soacrei sale, Regina Sofia

Regina Letizia a Spaniei a purtat la un eveniment recent o rochie cu imprimeu floral care a fost purtată în urmă cu 40 de ani de soacra sa, Regina Sofia a Spaniei.
Letizia și soțul său, Regele Felipe al Spaniei, l-au întâmpinat marți la Palatul Regal din Madrid pe președintele chilian Sebastian Pinera. Pentru această ocazie, regina a purtat o rochie albă cu imprimeuri florale roz și albastre, care i-a aparținut inițial soacrei sale, Regina Sofia.

Sofia, soția fostului rege Juan Carlos, a purtat aceeași ținută în urmă cu 40 de ani, în timpul unei vizite oficiale la Roma.

Letizia a asortat rochia vintage cu o pereche de pantofi bej cu toc și cercei în formă de pană.
Look-ul a fost completat de o coafură simplă, cu părul prins într-o coadă la spate.

Regina Letizia, în vârstă de 48 de ani, este recunoscută pentru faptul că refolosește ținute mai vechi și a purtat de multe ori unele dintre piesele sale vestimentare favorite.

Citește și: Lily Collins s-a căsătorit în secret. Rochia de mireasă superbă pe care a purtat-o fiica lui Phil Collins


În ciuda statutului lor, numeroase femei din casele regale ale Europei, inclusiv Regina Elisabeta a Marii Britanii, poartă aceleași piese vestimentare cu diferite ocazii, uneori la o distanță de câteva decenii.

Deși este rar ca o membră a unei familii regale să poarte o piesă care a aparținut generației precedente, nu este ceva nemaiîntâlnit.



Prințesa Victoria a Suediei a participat la ceremonia de decernare a premiilor Nobel în anul 2018 purtând o rochie de gală care a fost purtată inițial de mama sa.
Rochia în nuanțe de roz, auriu și argintiu, decorată cu o fundă supradimensionată la spate este o creație Nina Ricci și a fost purtată de Regina Silvia a Suediei la același eveniment, dar cu 23 de ani înaintea fiicei sale, în anul 1995.

Și prințesele din Familia Regală Britanică „împrumută” piese vestimentare și accesorii de la predecesoarele lor. Kate Middleton și Meghan Markle și-au făcut adesea apariția în public purtând bijuterii care i-au aparținut Prințesei Diana sau Reginei Elisabeta a II-a.
La nunta cu Edoardo Mapelli Mozzi din iulie 2020, Prințesa Beatrice a purtat o rochie albă care i-a aparținut bunicii sale, Reginei Elisabeta.
Rochia a fost modificată și i-au fost adăugate mâneci scurte din voal.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod