Lily Collins s-a căsătorit în secret: Rochia de mireasă superbă pe care a purtat-o fiica lui Phil Collins

Actrița Lily Collins s-a căsătorit pe 4 septembrie cu logodnicul său, regizorul Charlie McDowell, în cadrul unei ceremonii restrânse desfășurate la o cabană din Colorado.
Starul din serialul Netflix „Emily in Paris”, care este fiica muzicianului britanic Phil Collins, a postat pe Instagram câteva imagini de la nunta sa. Lily, în vârstă de 32 de ani, a purtat o rochie de mireasă în stil vintage, cu capă, realizată din dantelă.

„Nu mi-am dorit să fiu acel cineva special pentru altcineva mai mult decât mi-am dorit să fiu pentru tine, iar acum sunt soția ta. Nu am fost niciodată mai fericită!”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și: După 40 de ani. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie care i-a aparținut soacrei sale, Regina Sofia


„Ceea ce a început ca un basm a devenit realitatea mea, pentru totdeauna. Nu voi putea să descriu corect cât de minunată a fost această săptămână, dar magic ar putea fi cuvântul potrivit”, a scris Lily într-o altă postare.

Actrița a arătat uimitor într-o rochie de mireasă tradițională, cu guler înalt și mâneci lungi, realizată din dantelă și accesorizată cu capă, o creație Ralph Lauren.


Ea a pozat alături de soțul său, care a purtat un costum din catifea neagră, lângă o cascadă.
Într-o altă fotografie apar îmbrățișați sub o construcție rustică din lemn.


Atât Lily, cât și Charlie (38 de ani), au părinți faimoși. Lily este fiica muzicianului britanic Phil Collins, iar Charlie este fiul actorului Malcom McDowell și al actriței Mary Steenburgen.


După ceremonie, Mary Steenburgen, în vârstă de 68 de ani, le-a transmis un mesaj emoționant fiului său și proaspetei sale nurori.

„Inima mea este plină de bucurie și simt că ultimele zile au fost un fel de vis frumos. Dar este totul real și simt că sunt cea mai norocoasă mamă din lume”, a scris actrița într-o postare pe Instagram, însoțită de o captură de ecran cu o fotografie de la nunta celor doi.

Fiul său nu a ratat ocazia și a glumit pe seama faptului că mama sa a postat capturi de ecran în locul unor fotogtrafii de la nuntă.

„Mamă, data viitoare când mă căsătoresc cere niște poze în loc să postezi capturi de ecran în care se văd tagurile.
De asemenea, te iubesc”, i-a scris Charlie.

Și starurile au reacționat la fotografiile de nuntă postate de Lily Collins pe Instagram. Vanessa Hudgens, Maria Sharapova sau Freida Pinto au fost numai câteva dintre celebritățile care i-au felicitat pe cei doi.

Lily Collins și Charlie McDowell s-au logodit în luna septembrie a anului trecut, după un an de relație. Regizorul american a cerut-o de soție pe frumoasa actriță într-un cadru romantic, în Sedona, Arizona.


El a mai avut în trecut relații cu actrițe consacrate, printre care Emilia Clarke, Hilary Duff și Rooney Mara.

Lily a avut o relație de scurtă durată în 2012 cu actorul Zac Efron, alături de care a jucat în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile”.
Timp de cinci ani, a avut o relație presărată cu numeroase despărțiri și împăcări cu actorul britanic Jamie Campbell Bower, alături de care a jucat în filmul „The Mortal Instruments”.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod