Andreea Marin, la un pas de suicid: „Vrei să pui capăt acelei suferinţe”

De când sănătatea psihică nu mai este, din fericire, un subiect tabu, tot mai multe vedete locale și internaționale își iau inima în dinți și povestesc despre clipele cumplite prin care trec sau au trecut, dându-ne astfel imbold și nouă, muritorilor de rând, să ne recunoaștem cumpenele.
Iar una dintre persoanele publice care a recunoscut recent că a fost la un pas de suicid este nimeni alta decât Andreea Marin. „Zâna”, renumită pentru zâmbetul cald și pentru candoarea cu care schimba în bine viețile participanților de la emisiunea „Surprize, surprize”, a povestit cum într-una dintre perioadele dificile ale vieții sale a fost aproape să își ia viața.

Deși vedeta a trecut cu siguranță prin clipe grele în urma relațiilor eșuate pe plan sentimental sau a provocărilor profesionale, nu dificultățile i-au iscat gândurile de suicid, ci… un supliment alimentar.
Alegând să își administreze singură medicamentul, fără a consulta în prealabil un medic, Andreea Marin a ajuns să se confrunte cu simptome severe, printre care și atât de temuta depresie.

A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile și a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate.
Am luat acea băutură și am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând niște pastile, era o acnee foarte puternică. Avea și un alt efect secundar, depresia. L-am luat și pe acela!
” 
Citește continuarea pe divahair.ro

divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod