Dosar Eva. Băiatul cu pizza din sala Oscarurilor trăiește visul american

Edgar Martiroysan a devenit vedetă în SUA și a primit un bacșiș de 1.000 de dolari de la Ellen DeGeneres după ce le-a servit pe starurile de la Hollywood.

Daily Mail are dreptate. Marele câștigător al galei Oscarurilor de anul ăsta nu este "12 Years A Slave". Nici "Gravity". Este pizzeria Big Mama's & Papa's din Hollywood. În momentul în care Ellen DeGeneres a făcut comanda, acest restaurant absolut obișnuit a devenit celebru și odată cu numele lui a ieșit din anonimat și băiatul care a servit pizza pentru starurile aflate în sală.

În mod normal, foarte puțini oameni obișnuiți au șansa de a se întâlni cu un superstar din lumea filmului. Edgar a câștigat însă la loteria viselor. El a fost cel care a adus cutiile cu pizza pe care Ellen le-a comandat, devenind astfel actorul unei dintre cele mai savuroase surprize din istoria premiilor Oscar. Ceea ce i s-a întâmplat lui duminică seara se numește visul american, iar el îl trăiește cu nesaț. Este momentul de glorie neașteptat pe care foarte mulți americani l-au salutat, impresionați de povestea și de atitudinea lui, cerând presei mai multe informații despre acest personaj. Așadar, cine e tipul cu pizza de la Oscaruri?

Edgar Martiroysan, un tânăr de origine armeană care a emigrat în Statele Unite, nu este un simplu agent care a avut norocul de a livra cea mai importantă comandă din viața lui. El patronează, împreună cu fratele său, localul Big Mama's & Papa's Pizzeria din Hollywood, care și-a câștigat renumele în seara galei de la Dolby Theatre.

Să facem socoteala: timp de două minute, Ellen DeGeneres și Edgar au împărțit pizza celebrităților din sală. Apoi, timp de încă două minute, Ellen a strâns banii de la cei care au luat câte o felie. Potrivit publicației Variety, un spot comercial de 30 de secunde transmis în timpul galei a costat în jur de 1,8 milioane de euro. Asta înseamnă că pizzeria lui Edgar a primit gratis reclamă de 10,8 milioane și, din moment ce localul n-a băgat niciun sfanț în publicitate, a dat cea mai tare lovitură din istoria televiziunii, scrie tabloidul online american TMZ.Totul a pornit de la ideea celebrei realizatoare TV Ellen DeGeneres, gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor, care a comandat pizza pentru superstarurile din sala.

Frații Martiroysan s-au ales cu o comandă uriașă de pizza și, spre mândria lor, au reușit s-o livreze repede.

O sursă de la pizzeria din Hollywood a confirmat pentru Daily Mail că s-a primit o comandă de cinci pizza mari pentru Dolby Theatre, dar a susținut că persoana care a cumpărat nu a precizat că livrarea va fi făcută în direct, în fața a milioane de telespectatori.

"Am mințit. Nu este pentru backstage", i-a spus Ellen când l-a văzut cu cutiile în brațe. "Ghici ce? Pizza e aici", a anunțat vedeta pe scenă. Cu o șapcă roșie pe cap și un șorț de aceeași culoare, Edgar și-a făcut apariția pe scenă zâmbind, ținând în brațe mai multe cutii de pizza.Ellen a anunțat publicul că a cerut o pizza vegetariană cu sos de roșii, una cu brânză și alte câteva tipuri. "N-am mai făcut asta până acum, mă ajuți", l-a rugat ea.

Când a întrebat cine vrea, mai multe mâini au țâșnit în sus. Erau mulți pofticioși celebri acolo. Chiwetel Ejiofor, starul din "12 Years A Slave", a luat o cutie, pe care a împărțit-o celor de lângă el.

Julia Roberts a rupt, zâmbind, o felie cu brânză.Îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, Meryl Streep "a atacat" și ea o bucată, un moment surprinzător și interesant, pentru că nimeni nu se aștepta ca o ceremonie atât de bine programată, la care starurile se prezintă foarte elegant, actorii de top se vor linge pe degete după ce au mâncat feliile irezistibile de pizza.Brad Pitt a mușcat cu poftă dintr-o felie de pepperoni, după ce a oferit farfurii din plastic și șervețele doritorilor de lângă el. Logodnica lui își oprise și ea o farfurie, dar Ellen apucase deja să treacă mai departe și n-a observat-o, așa că Angelina Jolie a preferat să-l urmărească amuzată pe Brad cum înfuleca.Kevin Spacey s-a dovedit și el un gentleman și a ajutat la împărțirea farfuriilor și a feliilor de pizza, apoi a mâncat și el o bucată."Kerry Washington este însărcinată, trebuie să mănânce", i-a spus Ellen lui Edgar, dar inițial actrița n-a dorit să guste.

Ea le-a scris fanilor pe Twitter să nu se supere: "Nu vă faceți griji despre faza cu pizza. Evit glutenul! Salutări de la Oscaruri!".

Mai târziu, însă, vedeta a postat pe Instagram o imagine din spatele scenei, făcută în timp ce devora încântată o felie de pizza fără gluten.Jamie Foxx și fiica lui, Corinne, au fost și ei încântați de pizza lui Edgar.Leonardo DiCaprio a dat mai departe cutia cu pizza pe care a primit-o, dar a fost încântat de spectacolul făcut de Ellen.Gazda show-ului a mers apoi spre unul dintre laureații serii, Jared Leto, iar acesta a luat o felie de pizza pentru mama lui, aflată lângă el, căreia i-a adresat un mesaj emoționant de mulțumire de pe scenă, după ce a primit distincția pentru cea mai bună interpretare secundară masculină.Legendarii Harrison Ford și Martin Scorsese au luat și ei câte un triunghi aburind.Printre clienții celebri serviți de Edgar s-au mai numărat Jennifer Lawrence, Dax Shepard, Channing Tatum și soția sa, Jennna.

"Nu mai am bani", a glumit Ellen, cerând ajutorul Sandrei Bullock pentru a face o chetă. Realizatoarea TV i-a încurajat pe actori să nu-și facă griji pentru cât plătesc, fiindcă "se uită la noi doar un miliard de oameni", apoi le-a zis să dea fiecare atât cât crede că e corect.Apoi Edgar a urmat-o pe Ellen printre locurile din primul rând al sălii, unde aceasta a început să strângă, în pălăria cântărețului Pharell Williams, banii pentru cea mai faimoasă și amuzantă comandă de pizza. Printre cei care "au cotizat" s-a numărat și Brad Pitt. Ellen nu a precizat însă câți bani a strâns și ce s-a întâmplat cu ei.

Deloc întâmplător, gala desfășurată duminică, 2 martie, a obţinut cea mai bună audienţă din ultimii 10 ani, adunând în faţa micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori.

Improvizația cu pizza și celebrul selfie cu actori care a blocat Twitter-ul au făcut înconjurul planetei. Pizeria Big Mama's & Papa's a mulțumit pe contul de Twitter pentru momentul special la care a luat parte. "Mulțumim, Ellen!", este mesajul postat după apariția lui Edgar.Oamenii au fost însă curioși să știe cum a trăit un om simplu clipele în care a participat la acest show. Și dacă băiatul simpatic care nu s-a pierdut cu firea între atâtea celebrități, gătite la patru ace, chiar a primit bacșiș. Mulți erau convinși că totul a fost regizat și că, de fapt, tânărul n-a primit niciun dolar pentru apariția sa. Câteva tinere au scris pe Twitter că presa ar trebui să afle cine era norocosul care a adus pizza la Oscar.N-a durat mult, iar Hollywood Reporter a anunțat pe aceeași rețea că numele simpaticului "intrus" este Edgar. De aici și până la publicarea povețtii lui n-a mai fost decât un pas. Iar acest pas l-a făcut tot Ellen DeGeneres.După ce duminică seara l-a adus în luminile rampei, a doua zi l-a invitat în emisiunea ei, unde i-a dat bacșișul care i se cuvenea: 600 de dolari strânși în faimoasa pălărie a lui Pharell Williams, plus 400 de la ea, ca să iasă o sumă rotundă. Edgar a primit banii zâmbind mândru, în timp ce publicul din studio îl aplauda.

Edgar Martiroysan a mărturisit că experiența de a aduce pizza pentru starurile de cinema a fost "o nebunie". Lui i se spusese că duce comanda unor angajați aflați în spatele scenei, dar când a sosit acolo, i-au zis să aștepte. "Apoi ai apărut tu", i-a spus el lui Ellen. După ce realizatoarea i-a făcut semn s-o urmeze a venit impactul: "Și am ajuns pe scenă! Am fost șocat", a recunoscut Edgar.

El a dezvăluit că a fost copleșit de emoție când a ajuns față în față cu Julia Roberts. "A fost femeia visurilor mele, mă uitam mereu la filmele ei când eram la Moscova, mai ales la <<Pretty Woman>>", a spus el."Nebunia" din sală nu s-a topit însă după încheirea galei. A doua zi, o mulțime de oameni au început să scrie pe Facebook și pe Twitter că au fost la "Big Mama's & Papa's Pizzeria" și l-au întâlnit pe tipul care a dus pizza la Oscaruri. Unii se mândreau că au comandat dintotdeauna de la el. Edgar a devenit vedetă.

Pentru frații Martiroysan, acesta este visul american. Edgar nu și-a imaginat vreodată că va avea clienți faimoși, că va deveni celebru și că oameni pe care nu-i cunoaște se laudă că l-au întâlnit. Toată lumea îi zâmbește, îl felicită și îi cere pizza. Ca la Oscar.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta, ABC

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • idrys pe 9 Mar 2014, 19:47
    Frumos!

    Bine scris! Si frumoasa poveste.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod