Dosar Eva. 8 vedete din România implicate în scandaluri de paternitate

15 Iulie 2012
Cuplurile din showbiz nu sunt foarte rezistente, iar de multe ori relațiile amoroase ale vedetelor degenerează în scandaluri care fac deliciul presei. Când la mijloc se mai află și un copil al cărui tată e incert, rezultă un potop de acuzații și dezvăluiri incendiare.
Câteva scandaluri de paternitate au captat atenția publicului, curios să afle adevărul, și nu toate cazurile de acest gen s-au finalizat cu testul ADN. Vezi aici de ce!
1 din 9

Ștefan Bănică și Andreea Marin, în război cu Adriana Nicolae

Început fulminant, pe scena Galei Premiilor VIP, scandalul dintre Andreea Marin și Adriana Nicolae pare fără sfârșit. Neîmpăcată cu zvonul potrivit căruia tatăl copilului Adrianei ar fi Ștefan Bănică, "Zâna surprizelor" a trecut la atacuri foarte bine țintite.

Fosta soție a actorului Florin Piersic Junior nu a explicat niciodată clar cine e tatăl copilului ei, ci doar a menţionat că acesta poartă şi numele de Jr., iar bârfele iscate au exasperat-o pe Andreea Marin, încât aceasta n-a mai rezistat și s-a revoltat public. "Cred că orice femeie cu capul pe umeri înţelege sentimentul pe care l-am traversat, chiar dacă nu e cunoscută şi nu a trecut nemeritat prin hărţuirea pe care noi şi copiii am suportat-o în tăcere mult timp", a declarat Andreea. "Am fost poate prea doamnă atât timp cu «artistele» care au încercat să devină cunoscute pe seama noastră, pentru că aşa au văzut ele că «se poartă» şi în străinătate, nereuşind să devină cunoscute prin talent sau rezultate proprii. Şi au înţeles că o să tăcem orice ar face, deci au cale liberă. Doar că, omeneşte, totul are o limită", a mai spus vedeta TV.

Andreea Marin consideră că a procedat corect la întâlnirea cu Adriana Nicolae. "A fost un impuls, dar nu îl regret, nu consider că am fost lipsită de eleganţă, doar acolo am întâlnit-o, nu am vrut să mă prefac în faţa oamenilor că e ok, să ne zâmbim, acolo pe scenă", a explicat ea în emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D. "Nu era să întorc spatele şi să plec. Nu puteam să urc pe o scenă cu o femeie care ne-a făcut rău nouă şi copiilor noştri, ei au suferit foarte mult. Nu puteam să mă prefac, să joc teatru. Dacă cineva are ceva de ascuns şi face copii prin vecini, să-şi asume asta", a explicat "Zâna".

Ştefan Bănică Jr. a invitat-o pe Adriana Nicolae să facă un test de paternitate și e decis să rezolve problema în justiţie. "Soţul meu este dispus oricând să facă un test de paternitate şi vrea să o dea în judecată. Se pare că ea nu doreşte acest lucru. Eu nu pot să ştiu ce e în mintea unei femei de face asemenea lucruri pe care eu nu le-aş face niciodată. Avem părinţi care ne întreabă voalat dacă e ceva adevărat. Unii au probleme cu inima şi oricum vor să ştie dacă e ceva real în acest lucru. Eu ştiu care e adevărul, dar cine nu vrea să îl spună înseamnă că are ceva de ascuns. Eu am avut o reacţie din impuls, eu nu mă aşteptam să o întâlnesc. Când am văzut-o m-am gândit să plec, dar nu mi se părea delicat să fac acest lucru. Am repetat acea întrebare ca şi această femeie să simtă ce am simţit şi noi în acele luni în care lumea ne întreba dacă este Ştefan tatăl copilului sau nu", a spus Andreea Marin Bănică la Antena 1.

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caroline pe 17 Iul 2012, 17:45
    rusine...

    rusine celor ce fug de responsabilitate.cind ai un copil poarta-te ca atare...nimeni nu i-a pus sa umble prin patul altor femeii sau sa nu isi ia masuri de precautie...Rusine.de altfel va numiti barbati !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod