Dosar Eva. 8 cupluri de vedete care au divorțat în primele 6 luni din 2013

S-a scurs doar jumătate din acest an, dar se poate spune că 2013 a fost potrivnic relațiilor de durată. Pe lângă perechile necăsătorite care s-au dispersat sub reflectoarele presei, opt cupluri celebre au luat decizia de a divorța în primele șase luni.
1 din 9

Andreea Marin și Bănică Junior, divorțul anului

Toate evenimentele importante din viața celor doi s-au petrecut iarna, la început și la sfârșit de an. Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor Violeta. În ianuarie anul acesta, cei doi au anunțat că se despart.
 
Ei au anunţat pe conturile lor de Facebook decizia de a se despărţi, apoi au plecat împreună într-o vacanță în Dubai, cu fetița lor, ca o familie, o "manevră" care a lăsat să planeze dubiile asupra divorțului lor timp de mai multe luni, până la oficializarea documentelor.
 
Potrivit tabloidelor, relația dintre Ștefan și Andreea Bănică scârțâia de mai mult timp, iar la baza divorțului s-ar afla infidelitatea artistului. Întrebată despre motivul despărțirii, "Zâna" a dat o explicație neconvingătoare. "Sunt un om puternic şi fac clar legătura şi diferenţa între viaţa profesională şi cea personală. Viaţa personală nu-mi influenţează viaţa profesională", a spus ea la un eveniment caritabil. "Faptul că la un moment dat convingerile tale nu se mai potrivesc cu cele ale persoanei de lângă tine nu înseamnă că nu îl mai iubeşti şi nu trebuie să însemne nici o dramă. La noi a fost vorba doar de nişte nepotriviri, de nu lucruri greu de digerat. Mergem mai departe cu zâmbetul pe buze şi mână în mână. Nu-mi permit luxul de a nu mai fi pozitivă. Cred în iubire în continuare", a adăugat vedeta.

La patru luni de la divorț, Andreea s-a afișat în public cu noul ei iubit, medicul turc Tuncay Ozturk. Deși s-au despărțit în condiții civilizate, Bănică "a taxat-o" pe fosta lui soție, dând de înțeles că relația ei cu Tuncay ar fi început pe când ei încă erau căsătoriți. "Din momentul în care am divorţat, fosta mea sotie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta", a spus artistul. "Zâna" nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica. "M-a surprins că Stefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Şi despre el s-au spus multe şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt", a spus "Zâna" la emisiunea "Happy Hour".
16 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod