Dosar Eva. 7 tătici bătrâni din România. Vezi la ce vârstă au făcut copii!

Să devii tată chiar dacă te apropii sau ai trecut binișor de 50 de ani nu mai este ceva neobișnuit pentru bărbații celebri din România. Dacă femeile sunt condiționate de limitele biologice, paetenerii lor pot avea copii și la vârsta la care alții sunt deja bunici. Celebritatea și situația financiară relaxată le permit să aibă copii chiar și mai târziu. Pentru cei mai mulți dintre ei, vestea că vor deveni părinți a fost o mare surpriză, pentru alți era un dar așteptat și mult dorit.
1 din 8

Claudiu Bleonț va deveni tată după trei mariaje și tot atâtea divorțuri

Veste șoc în această săptămână: actorul a divorţat de regizoarea Andra Negulescu, după 12 ani de căsnicie. Dar asta n-a fost tot. La 54 de ani, el aşteaptă un copil de la o altă femeie.

Claudiu Bleonţ și Andra Negulescu s-au căsătorit în 2001. Căsnicia lor a trecut, în 2012, printr-un episod delicat, în momentul în care Nadine l-a acuzat de hărţuire sexuală. Bleonț a fost susținut atunci de soția lui. Cei doi au divorțat în secret, la începutul anului. "Am divorţat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relaţiei am epuizat toate condiţiile de a ne împlini. Momentele de divorţ prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluţie. A fost un proces care a durat o perioadă şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. Ce am pierdut am ajuns să înţeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăşte, nu au fost cuvinte grele sau reproşuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni. Ea nu ştie că voi deveni tată... poate doar din această emisiune. A fost o perioadă în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar ştiu că greul unei sarcini cade în braţele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o", a declarat Claudiu pentru WOWbiz.

După despărțirea de Andra Negulescu, în ianuarie, în inima lui şi-a făcut loc o nouă dragoste. "Nu am vrut să şochez, dar mi s-a întâmplat tot timpul acest lucru", a mărturisit Claudiu Bleonţ la Kanal D.
Însă cel mai surprinzător lucru care i s-a întâmplat în ultimul timp este faptul că va deveni tătic la aproape 54 de ani. "Mi-am dorit un copil, cred că nu eram destul de matur şi de copt în celelalte relaţii. Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun. Mă bucur că se întâmplă, mă bucur că Iulia a ales calea de mamă, ştiu că va fi o mamă bună şi mă va ajuta să fiu un tată bun. Când am aflat am rămas cu gura căscată”, a adăugat actorul.

24 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod